Srpski golman odbranio dva penala, a onda postao tragičar! (VIDEO)

Bojan Šaranov, čuvar mreže Makabija iz Haife, u porazu od PAOK-a 3:2 u Solunu, u prvom poluvremenu dvaput zaustavljao udarce sa bele tačke Slovaku Miroslavu Stohu, ali kod dva protivnička gola, slabo je intervenisao

  • 0

Srpski golman Bojan Šaranov, čuvar mreže Makabija iz Haife, obeležio je meč trećeg kola Lige Evrope u kojem je njegova ekipa poražena u Solunu od PAOK-a 3:2.

Šaranov je prešao put od junaka do tragičara, u prvom poluvremenu odbranio je dva penala, ali kod dva od tri primljena gola nije se baš proslavio.  Srpski golman kod vođstva svog tima 2:1 zaustavio je udarac Slovaka Miroslava Stoha sa bele tačke, a onda i ponovni pokušaj jednog igrača solunskih crno-belih, odbivši loptu u korner.

Posle udarca iz ugla usledilo je izjednačenje, uz slabu intervenciju Šaranova koji  nije dovoljno odlučno krenuo na centaršut.

U 45. minutu naš golman ponovo se proslavio drugim odbranjenim penalom Stohu, međutim, presudan momenat bio je gol Salpingidisa u 66. minutu, iz blizine, ali iskosa, Šaranov nije dobro zatvorio ugao i lopta je nekako prošla između njega i stative, što je doinelo pobeu PAOK-u.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA