SKUPŠTINA ZVEZDE: Dug je smanjen na 44 miliona evra!

Predsednik kluba Dragan Džajić najavio revitalizaciju omladinske škole kao najveći plan za budućnost kluba, dok je potpredsednik Nebojša Čović pričao o dugovima i blokadi računa

  • 2

Redovna Skupština FK Crvena zvezda održana je u petak posle podne na Marakani, a predsednik kluba, Dragan Džajić, izneo je članovima Skupštine planove za izlazak iz krize.

Džajić je takođe i otkrio da je bilo dosta svađe među članovima Uprave i da je u jednom trenutku pretilo da se sve raspadne, ali da su se strasti smirile i da su svi izvukli pouke.

BILI SMO NA GRANICI EKSPLOZIJE

-Neću da kukam i jadikujem na ovoj Skupštini, možda ste to očekivali, ali to nije u karakteru Zvezde. Ne zato što nešto krijemo, već zato što istinu gledamo otvorenih očiju. - počeo je svoje izlaganje Džajić i u dahu nastavio:

- Da je ponekad između nas sve bilo na granici eksplozije - jeste. Nismo uvek bili jedinstveni, ali smo iz toga izvukli pouke.Zbog toga Zvezda nikada neće kukati -objasnio je Džajić.

On je zatim izneo rešenje po kojem crveno-beli treba da izađu iz krize.

- Zvezdina škola se već konsoliduje i to je naše trajno opedeljenje. Lično ću se aktivirati u njenom radu. U Zvezdi moraju da rade stučnjaci koji pate sve svetske trendove i oni koji se prema njoj odnose kao prema svetinji - objasnio je predsednik kluba.

Potpedsednik Crene zvezde zadužen za finansije, Nebojša Čović, istakao je da je dug crveno belih umanjen za četiri miliona

- Trenutni dug je 44,717,998, evra, što znači da je umanjen za četiri miliona. Račun je u blokadi  cifrom od 135 miliona dinara. Pet miliona Evra je isplaćeno raznim menadžerima od našeg dolaska.

Najglasniji u porukama nezadovoljstva u prethodnom periodu bili su Veterani Crvene zvezde, koji su istakli da se članovi uprave često ponašaju kao "slobodni strelci" i iznose individualna mišljenja kao da neshvataju da su svi deo jednog tela.

Tim povodom Čović je pozvao Veterane da u buduće prisustvuju svakoj sednici UO i aktivnije učestvuju u razgovorima i rešavanju problema u kojima se klub iz Ljutice Bogdana nalazi.

 

(M.M.)

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA