MMA: Slovenac brutalno nokautirao Džakića u prvoj rundi! (VIDEO)

Vrbinec je pri pokušaju da se podigne sa zemlje po malo srećno pogodio Džakića nogom u glavu posle čega srpski borac nije mogao da se oporavi, a Slovenac je to krvnički naplatio

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika A L E K S A N D A R...
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • sexypreserator

    28. oktobar 2013 | 21:36

    "Slovenac je nesportski...": Ne postoji izraz "nesportski" sa ovim kretenom,a ne sportasem.Prvo je pljunuo onog Hrvata kada je pao,a sada ismijavao Slovenca prije meca. Ma da je barem u rangu Fedora,pa da ima cime da se kurci,nego svaku trecu borbu izgubi ko papak

  • tijana

    27. oktobar 2013 | 22:38

    he he he kako se hvalio, a u.... mu se slovenac u zivot.skakanje po vugla i to.AMATER

  • igor

    27. oktobar 2013 | 19:58

    dzakic je samo jak na recima i to pred medijima,sve ove sto je pljuvao recima i pobedio ih sve su to losiji borci,i on bira borce,posle onog skandala na tesli protiv ivice dzebica, zlatko mahic vlasnik wfc organizacije rekao je posle tog skandala : " Džebić je korektan dečko kojeg znam jako dobro i ničime nije zaslužio onakav odvratan i nekulturan čin. Što nije bio takav frajer prije nekoliko nedelja kada se uplašio meča protiv Ukrajinca Evgenija Mahtjenka.” Bio sam u pregovorima s Džakićem za nastup na WFC-u 15, ali kada sam mu ponudio meč protiv Mahtjenka, on me pitao ‘jesam li ja lud?’. ‘Pa taj borac je kvalitetan, hoćeš da me razbije?’ Rekao sam mu da ne može birati protivnike, a on je tada kontrirao da mu dam Emrulija ili borca njegovog kalibra. Kada sam mu rekao da to ne dolazi u obzir, javio se kasnije s informacijom da mu je povređeno koleno na treningu. Eto, sada se borio samo šest dana kasnije što samo potvrđuje da nije bio ozleđen, nego da se bojao." , A to sto ga je ovaj sutirao nogam u glavu on je isto to uradio jednom decku u kragujevcu samo mnogo gore nesportski potez , mozete videti i na youtube... toliko o tome......razmislite ostalo sami...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA