MMA: Slovenac brutalno nokautirao Džakića u prvoj rundi! (VIDEO)

Vrbinec je pri pokušaju da se podigne sa zemlje po malo srećno pogodio Džakića nogom u glavu posle čega srpski borac nije mogao da se oporavi, a Slovenac je to krvnički naplatio

  • 18

Srpski MMA borac Dušan Džakić teško je poražen od Slovenca Primoža Vrbinca na turniru Fajnal Fajt Čempionšipa 08 koji je održan u Zagrebu!

Iako je "Cyborg 2" najavljivao pobedu i tokom merenja pred meč ismevao Slovenca, meč u prestonici Hrvatske sigurno mu neće ostati u lepom sećanju.

Srpski borac agresivno je ušao u ring i odmah došao u bolju poziciju u parteru, što nikako nije nagoveštavalo da će se meč završiti posle nešto više od jednog minuta, i to u korist Vrbinca. Međutim, prilikom pokušaja da se podigne sa zemlje Vrbinec je "mlatarajući" nogama pogodio Džakića nezgodno direktno u glavu od čega srpski titan nije uspeo da se oporavi.

Vrbinec je iskoristio Džakićev pad i brutalnom serijom udaraca u glavu iz gornje pozicije naterao sudiju da prekine borbu. Slovenac je i pored toga nesportski nastavio da gazi po glavi srpskog borca, koji je u polusvesti uspeo da se pridigne i sačeka zvanično proglašenje pobednika.

Srpskom borcu ovo je osmi poraz u karijeri, a uz to ima i 14 pobeda.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA