Pogledajte i iz ove perspektive: Gogić u neverici zbog poništenog gola, s razlogom? (VIDEO)

- Mislio sam da je večeras to veče, i beskrajno sam se radovao pogotku. Nisam mogao da verujem kad sam video da je poništen - rekao je Zvezdin fudbaler posle remija sa niškim Radničkim

  • 17

Imao je šansu Goran Gogić da postane heroj Crvene zvezde i donese pobedu protiv niškog Radničkog na "Čairu", ali je sudija Miodrag Gogić poništio gol i srušio radost Zvezdinog fudbalera, koji je u u igru ušao posle povrede Miloša Ninkovića.

- Mislio sam da je večeras to veče, i beskrajno sam se radovao pogotku. Nisam mogao da verujem kad sam video da je poništen. Čitavog života se trudim i dajem sve od sebe, i očekujem da mi se sve uloženo u narednom periodu vrati. Odigrali smo dobru utakmicu, naročito u drugom poluvremenu, ali to nije bilo dovoljno da se sa ne znam kojeg po redu gostovanja vratimo sa tri boda - rekao je Gogić za klupski sajt.

- Svaki put kad nam se ukaže prilika da smanjimo razliku za prvoplasiranim timom, mi je ne iskoristimo. Idemo dalje, ne gubimo veru i okrećemo se utakmicama protiv Radničkog u Kupu i derbiju koji nam je sigurno svima u podsvesti. Ipak, mi smo profesionalci, i ne smemo da razmišljamo unapred i tek nakon srede, spremaćemo se za duel sa večitim rivalom - zaključio je Goran Gogić.

Na priloženom snimku, od 1:52 pogledajte sporan detalj i procenite da je Abiola Dauda zaista bio u ofsajdu zbog čega je poništen Gogićev gol.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MikiGrobar

    27. oktobar 2013 | 10:19

    Ma kako vas nije sramota da ovo nazivate spornom situacijom!? Dauda je bio u cistom ofsajdu!!! Nismo coravi kod ociju!

  • Realnost

    27. oktobar 2013 | 11:25

    Sudije sluge MAFIJE!!!!!

  • srb

    27. oktobar 2013 | 11:34

    kradu nas gde stignu , a ovi slepci se valjaju ko babe celo drugo poluvreme koji je to fudbal?? Nema veze sa ofsajdom pokrali su nas po ko zna koji put...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA