Partizanovi navijači napali Dan Tanu?!

Nekadašnji predsednik Crvene zvezde a danas član UO Napretka bio je na meti besnih navijača u Humskoj posle utakmice u subotu

  • 7

Na utakmici između Partizana i Napretka (1:1) u Humskoj nije moglo da prođe bez incidenata u kojim su učestvovali navijači. Navijači "crno-belih" su ušli u sukob sa funkcionerima kruševačkog kluba (a ne Partizana kako se pominjalo u medijima), koji su bili smešteni u loži 15 na zapadu.

Na meti besnih navijača, nezadovoljnih tek osvojenim bodom, bio je bivši predsednik Crvene zvezde a odnedavno član Upravnog odbora Napretka 80-godišnji Dobrivoje Tanasijević.

- Više je to bio gnev grupice navijača Partizana sa zapada. To je bila reakcija na čoveka koji je bio predsednik Zvezde. Gađali su ih novinama i pljuvali. Izgleda da je normalno napasti čoveka od 80 godina kada vaš klub gubi i ne znate šta ćete. Kakve veze ima što je vodio Zvezdu? - kategorično je upitao sportski direktor Napretka Vladimir Matijašević u izjavi za "Alo".

Bilo je informacija da je Dan Tana provocirao navijače dok je bio pijan.

- To je čista glupost! Zar stvarno mislite da bi Dan Tana, svetski poznat čovek, provocirao publiku? On je navijao, i to na engleskom jeziku, radovao se našem golu. Nije valjda da ne smemo da se radujemo i aplaudiramo? Mi se radujemo našim golovima, a kada drugi daju gol, prihvatamo to bez prtoblema - zaključio je Matijašević.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs/Izvor: Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA