ZABRANJENI: Naš Vlajko nije bio ubica, nego brižan otac!

Navijačka grupa, čiji je član ubijen u noći između petka i subote, demantuje da je Vlado Živković učestvovao u obračunu dve frakcije Partizanovih navijača

  • 16

Iako su u prvi mah neki mediji objavili da je Vlado Živković Vlajko, član grupe Zabranjeni, nastradao u tuči kao učesnik tuče zaraćenih frakcija navijača Partizana, to se nije desilo. Štaviše, tuče nije ni bilo, tvrde Zabranjeni.

Njegovo ubistvo nema veze sa sukobom među "grobarima" koji je na snazi nekoliko godina, a porodica i prijatelji su očajni zbog neistina koje se serviraju javnosti.

Navijačka grupa Zabranjeni je demantovala bilo kakvu tuču i sukob s rivalskom grupom.

- Deca našeg druga Vlajka bi imala najsrećnije odrastanje uz svog oca. To je sigurno. Naš drugar nije bio nikakav nasilnik koji je išao gradom naoružan nožem i palicom, nego brižan otac, muž i dobar prijatelj. Od organa MUP-a očekujemo da slučaj ubistva našeg druga rasvetli u najskorije vreme i da počinioca (ili počinioce) izvede pred lice pravde - stoji između ostalog u saopštenju dostavljenom portalu Telegraf.rs.

Podsećamo, tragedija se dogodila u noći između petka i subote, kada je Vlado Živković na Karaburmi ubijen ubodima nožem.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • heisenberg

    28. oktobar 2013 | 16:08

    satro

  • Johny

    28. oktobar 2013 | 16:24

    Ahahahahahahahahahaha....dosta ljudi bre udavicu se od smejanja....dosta, dost...ahahahahahahahaha. Vi stvarno mislite da je ceo narod sta li ozebao po mozgu?

  • Stef

    28. oktobar 2013 | 16:59

    Da a nekom bilo dosadno pa ga izbo, nismo mi sisali vesla

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA