NFL: Sihouksi se provukli u Sent Luisu! (FOTO)

Ekipa Sijetla odbranila svoju end zonu u poslednjem minutu i slavila 14:9, ne dozvolivši Remsima da postignu tačdaun iz četiri pokušaja iz neposredne blizine

  • 0

U poslednjem meču osmog vikenda NFL sezone Sijetl Sihouksi savladali su, teže nego što se očekivalo, u Sent Luisu Remse 14:9 i zadržali najbolji učinak u Diviziji Zapad, kao i u celoj Nacionalnoj konferenciji, 7-1.

Domaćini su nastupili bez Sema Bredforda, startnog kvoterbeka, koji je teško povređen u meču sa Karolinom u prethodnom kolu, pa je sezona za njega gotova. Bredfordova zamena, Kelen Klemens, nije blistao (15/31 za 158 jardi uz dva presečena pasa) ali Remsi su imali priliku da u poslednjim sekundama naprave preokret.

Sent Luis je došao na šest jardi od end zone Sihouksa u poslednjem minutu i nije iskoristio četiri prilike za tačdaun, poslednja dva sa linije od jednog jarda. Prvo je zaustavljen raningbek Deril Ričardson, onda je Klemensov pokušaj pasa bio neprecizan, pa je ekipa Sijetla mogla da odahne.

U napadu pobednika jedine svetle tačke bili su kvoterbek Rasel Vilson i hvatač Golden Tejt. Iako je bio pod konstantnim pritiskom i sedam puta sekovan, Vilson je bacio dva pasa za tačdaun, upravo Tejtu, i nijednom nije izgubio loptu, pa je ekipa Sijetla nastavila sa pobedama, a budući da im u narednom kolu dolazi vrlo slabi tim Tampa Beja, serija će se verovatno nastaviti.

Rezultate ranije odigranih mečeva možete da pogledate ovde.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA