KLADIONICE KAŽU: Na uloženu funtu za povratak Fergusona dobijaš sedmostruko!

Kladionica Bwin u narednoj listi izbacuje opciju na klađenje na povratak bivšeg menadžera Junajteda početkom sledeće sezone. Kvota razumna - 6,50

  • 0

Jedan od sponzora Mančester junajteda, kladionica Bwin, izazvao je pravu pometnju u klubu kada su na tržište izbacili kvotu o mogućem povratku Aleksa Fergusona na klupu ''đavola'' od početka naredne sezone.

Bwin, koji je zvanični partner šampiona za igranje i klađenje, ponudio je svojim korisnicima kvotu od 6,50 da će se Fergi, posle samo godinu dana, vratiti na mesto uspeha. U Junajtedu su blago iznenađeni ovom odlukom sponzorske firme i istakli su da je njihov potez potpuno ''neodgovarajući''.

Iako je Ferguson rekao da je njegovo povlačenje definitivno zbogom fudbalu, čelnici kladionice su se, ipak, odlučili za ovaj potez.

- Nikada ne znaš šta će se dogoditi u fudbalu i zbog toga u našoj narednoj listi izlazi opcija na klađenje o povratku Fergusona - rekao je zvanični potparol kladionice.

Inače, Bwin je trenutno u drugoj godini ugovora sa ''đavolima'', a zanimljivo je da je saradnja ozvaničena upravo u momentu dok je Fergi i dalje sedeo na klupi Junajteda.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA