Suspendovani stadioni Zvezde i Partizana zbog nereda navijača

Zajednica superligaša donela odluku da, zbog dešavanja na večitom derbiju, do daljnjeg zabrani igranje na dva najveća srpska stadiona do odluke disciplinske komisije FSS

  • 11
Po čemu ćemo pamtiti 145. Večiti derbi? Foto: Marko Todorović

Zbog incidenata tokom 145. večitog derbija, Zajednica superligaša donela odluku da suspenduje stadione Crvene zvezde i Partizana.

Saopštenje Zajednice prenosimo u celosti a konačnu reč o potvrdi suspenzije daće disciplinska komisija:

"Povodom nereda koji su se dogodili na prvenstvenoj utakmici FK "Crvena Zvezda" - FK "Partizan" koja je odigrana 02.11.2013. godine, Zajednica klubova Super lige, koja vodi takmičenje je preko svog direktora lige donela Odluku da se suspenduju stadioni FK "Partizan" i FK "Crvena Zvezda", sve do konačne Odluke Disciplinske komisije FS Srbije.

Ovom prilikom apelujemo na nadležne državne organe da uzmu učešće i pomognu u donošenju trajnog rešenja ovih problema, koji su u dužem periodu prisutni na našim stadionima.

Smatramo da je na našim fudbalskim utakmicama prisutna ogromna većina pravih i iskrenih navijača klubova i da su oni taoci manje grupe navijača koji su vinovnici nereda i koji mogu da dovedu do ozbiljnih posledica.

Stoga smo svi u obavezi da preduzmemo adekvatne mere iz svoje nadležnosti kako bi zaštitili prave navijače i druge učesnike fudbalske igre na sportskim priredbama", navodi se u saopštenju Zajednice superligaša.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bobolino

    4. novembar 2013 | 15:30

    @Alex04 ..pa ti si decko totalni bolid !! Ajde sad lepo ponovo procitaj vest, pa ponovo, pa ponovo..sve dok ne shvatis sta si napisao ! Ne treba samo stadion da vam zatvore, nego da vas vrate u pecinu i tamo da se grejete oko vatre! Obradovic - autogol !

  • alex4

    4. novembar 2013 | 15:03

    Kakve veze ima stadion partizana sa ovim? Kada mi treba da igramo kuci onda nam suspenduju, musavcima svejedno oni ionako sledece kolo gostuju.Vidi se da drzava gura zvezdu. Ako treba nekog da kazne onda su to ti huligani neka ih policija uhapsi i zatvori a ne da zatvaraju stadion.A kada su se potukli prosle sezone zvezdini navijaci i novo pazarci onda je novi pazar morao da bude bez podrske navijaca jer da je bio pun stadion sipak bi zvezda odnela bodove, sve se znalo. Sramota za vucica, dzajica, cokija i ostale propale zvezdase, misle da smo mi glupi pa ne vidimo dalje od nosa.

  • Nemanja Petrovic

    4. novembar 2013 | 15:48

    Da se mozda nisu DELIJE POBILE izmedju sebe.To samo vi grobari ,mnogo se volite pa ajd da se poubijamo.VELIKI navijaci hahahaha.Sve sve al zasto palite svoja obelezja.Interesantno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA