Majami zaustavio "Linmaniju", novi poraz Lejkersa (VIDEO)

Džeremi Lin odigrao najgoru utakmicu u dresu Niksa, Durantova lekcija Brajantu i kompaniji

  • 0

Majami Hit i njegove zvezde Boš, Džejms i Vejd su zaustavili Njuork Nikse i "Linmaniju" u derbiju prethodne večeri u NBA ligi. Klub sa Floride je slavio sa ubedljivih 102:88 čime je zabeležio osmu uzastopnu pobedu, od kojih je svaka bila sa minimum više od 12 razlike.

Teret pobede su ponela tri najbolja igrača "Vreline": Boš je postigao 25 poena, Vejd 22, a Lebron 20 koševa. Istovremeno, uspeli su da nateraju košarkašku senzaciju Džeremija Lina da pruži svoju najgoru partiju u dresu Niksa. Kosooki šuter je postigao osam poena uz očajan procenat šuta iz igre (9,1%), što je daleko slabije od njegovog proseka od 23,8 poena po meču koje je imao do susreta u Majamiju.

Los Aneđeles Lejkersi su doživeli još jedan šamar. Pregaženi su na gostovanju Oklahomi, a po običaju Kevin Durant je pružio još jednu sjajnu partiju za "Tander" i sa 33 poena bio najzaslužniji za slom Lejkersa. Brajant je dao 24 poena za goste, ali kada se vidi da je šutirao 7 od 24 iz igre, onda se taj učinak ne može podvući kao uspešan. Bila je ovo 12 uzastopna pobeda Oklahome na svpm parketu.

I bez povređenih Đinobilija i Splitera San Antonio nemilosrdno gazi rivale. Poslednja žrtva je bio Denver, što je bila 12 pobeda Sparsa na poslednjih 13 mečeva. Toni Parker je sjajno dirigovao igrom i upisao šesti dabl-dabl ove sezone sa 16 poena i 12 asistencija. DeŽuan Bler je postigao rekord karijere - 28 poena, dok je Tim Dankan dodao 18 poena, a Rčrad Džeferson pogodio 5 od7 šutnutih trojki (ukupno 17 poena).

Iako lišena usluga najboljeg igrača Džoa Džonsona, Atlanta je lako izašla na kraj sa Orlandom koji je u krizi rezultata. Pobedili su 83:78 i produbili krizu u taboru Medžika.

Rezultati:

Oklahoma - LA Lejkers 100:85

Denver - San Antonio 99:114

Atlanta - Orlando 83:78

Majami - Njujork 102:88

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA