Ristović: Radonjićev status ne dolazi u pitanje!

Uopšte nema prostora za polemike o tome da li će trener ostati ili otići. * Nema govora o dovođenju novih pojačanja, a zamisao nam je da već sledeće sezone uvrstimo u tim još madih igrača iz našeg pogona, kaže direktor Crvene zvezde

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Basta
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • mladja

    07. novembar 2013 | 20:16

    Ristovic sa ovom pricom ce i dalje imati tim SLEDECA SEZONA. u koju se on odlicno uklapa sa jadnim i ocajnim Lazicem i Nelsonom...

  • mladja

    07. novembar 2013 | 20:15

    Ristovic na ovaj nacin vraca zvezdu gde je bila ranije i da u narednom periodu bude TIM SLEDECA SEZONA. a Ristovicu se cela Srbija smeje zbog Nelsona Lazica Simonovica i sl.koje je on selektirao.

  • Cile

    05. novembar 2013 | 22:15

    Navijam za Zvezdu, ali niposto ne volim ovakvo prosipanje demagogije. Sinoc sam bio na utakmici juniora Zvezda-Partizan, i prosto nije tacno da su nasi juniori mladji od juniora Partizana - tacno je da Partizan ima par igraca 95 godiste, dok su nasi svi 96 i 97 godiste, ali isto tako Partizan ima vise decaka 97 godiste u ekipi, plus sto je njima u juniorskoj ekipi (mada sinoc nije igrao) i Milos Glisic, verovatno buduci biser nase kosarke, a 98 godiste. Sa druge strane, mozemo dokle hocemo da pricamo o tome kakve mi velike potencijale imamo u mladjim kategorijama, ali cinjenicno stanje je prosto takvo da mozemo da Ristic, Tejic i Rebic nemaju sta da traze ni u ABA ligi, a Evroligu da ne pominjemo. Oni su trebali definitivno minimum jos godinu dana da igraju domacu ligu, pa tek onda da se vidi da li moze od njih nesto da se ocekuje na nekom visem nivou takmicenja; ovako samo zauzimaju mesto u rosteru. Medjutim, sve vise mi se cini da je Covicu glavni cilj u ovom poduhvatu sa Zvezdom da napravi na jednom visem nivou upravo ono sto je radio sa FMP-om, a to je fabrika za prodaju mladih igraca na osnovu stvaranja hype-a oko istih, a da su rezultati kluba zapravo u drugom planu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA