MILOSAVLJEVIĆ: Mogli smo da ostvarimo veliki trijumf, nastavićemo da se borimo!

Kapiten crno-belih smatra da će Fenerbahče retko gde gubiti bodove, a da Partizan mora da pobeđuje glavne konkurente u borbi za TOP 16 Nanter i Budiveljnik

  • 4

Košarkaši Partizana poraženi su u četvtom kolu Evrolige turskog Fenerbahčea, od jedine neporažene ekipe u grupi A. Iako su izgubili od velikog favorita igrači u svlačionici crno-belih nisu skrivali razočarenje zbog poraza.

- Fenerbahče je odlična ekipa, što smo znali i pre meča. Imali smo prednost, ali su oni u drugom delu ubacili gotovo sve šuteve, dok smo mi igrali uglavnom jedan na jedan. Da smo pobedili napravili bi veliki brejk, jer retko gde će oni gubiti bodove - rekao je kapiten crno-belih Dragan Milosavljević i dodao:

- Ovako nije puno toga izgubljeno, jer mi moramo da pobeđujemo u mečevima sa najvećim konkurentima za prolaz u TOP 16 fazu, Nantera i Budiveljnika.

Plejmejker crno-belih Leo Vesterman vidno utučen smatra da je ekipa morala da nastavi da se bori u drugom delu.

- Igrali smo dobro na početku meča, ali su oni u nastavku odigrali fenomenalno i zasluženo supobedili. U drugom delu morali smo da ostanemo fokusirani na igru, da nastavimo da se borimo - rekao je Vesterman.

- Borićemo se i dalje u svakoj utakmici i probaćemo da obradujemo naše navijače.

Najefikasniji igrač meča bio je hrvatski igrač u redovima  Bojan Bogdanović sa 26 ubačenih poena koji je bio zadovoljan jer je nastavljen niz nepobedivosti turske ekipe.

- U prvom delu Partizan nam je pravio problem ofanzivnim skokom i agresivnošću što smo u drugom delu uspeli da zaustavimo i uz nekoliko pogođenih trojki preokrenemo rezultat u našu korist - rekao je Bogdanović i dodao da mu je čast što sarađuje sa željkom Obradovićem.

- Obradović je odličan trener i pedagog. Svi znaju šta je osvojio u karijeri i nadam se da ćemo završiti sezonu kako smo je započeli.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milena

    9. novembar 2013 | 00:51

    Šta je?! Krive sudije?! Hahahahaha

  • Rale

    10. novembar 2013 | 02:27

    Milena, da dopunim Don Rukija, ni " felatio " ti ne ide baš od " ruke "

  • Milos Obilic

    9. novembar 2013 | 01:45

    Sta ste dozvolili studije da vas karaju, i Turci .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA