RAŠOVIĆ: Jedva smo se izvukli, pauza će nam koristiti!

Trener Partizana ocenio da su u klubu očekivali da će meč sa Donjim Sremom biti nezgodan, ali ne i da će nadoknađivati dva gola minusa

  • 2

Trener fudbalera Partizana Vuk Rašović rekao je da će njegovom timu dobro doći pauza u prvenstvu, nakon što je posle mnogo problema izborena pobeda nad Donjim Sremom, u utakmici 12. kola Superlige Srbije.

Aktuelni šampion savladao je autsajdera sa 3:2 tek posle preokreta.

- Znali smo da će ovo biti nezgodna utakmica, ali nismo znali da ćemo protivniku da damo dva gole ''fore''. Ipak uspeli smo nekako da se iskopamo i dođemo do pobede. Dobro će nam doći predstojeća pauza zbog obaveza reprezenacije da se odmorimo i spremimo za finiš jesenjeg dela sezone - izjavio je Rašović.

Na pitanje novinara da li je video ko od igrača može da igra u Partizanu, a ko ne može, šef štručnog štaba crno-belih je odgovorio potvrdno.

- Naravno, imam jasnu sliku na koga možemo da računamo, ali ovo nije momenat za raspravu o igračkom kadru. Imamo još utakmica do kraja sezone, kad dođe pauza onda ćemo pričati o tome - naveo je Rašović.

On je pohvalio kapitena Sašu Ilića, za koga je rekao da je još jednom pokazao da je pravi lider na terenu, ali nije želeo da komentariše igru odbrane svoje ekipe.

Trener Donjeg Srema Vlado Čapljić, bivši prvotimac "crno-belih", istakao je da su mu "pomešana osećanja".

- Imali smo vođstvo od 2:0, pružili maksimum, i izdržali do 60. minuta. Nakon toga smo pali i to nam se osvetilo na najgori mogući način. Pokazali smo da imamo kvalitet i da ne zaslužujemo poslednje mesto na tabeli - rekao je Čapljić i dodao da mu je žao što je meč odigran pred praznim tribinama.

- Presudio je kvalitet Partizana. Crno-beli imaju igrače koji individualnim kvalitetom mogu i iz polušansi da postignu gol, što se na kraju i pokazalo - zaključio je Čapljić.

U 13. kolu Superlige, za dve nedelje, Partizan gostuje gradskom rivalu Voždovcu, dok Donji Srem dočekuje tim Rada.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Baki

    9. novembar 2013 | 21:48

    Tole je sj.b.. i Nikolu teslu..... Sta sve covek moze da uradi toga ni on sam nije svestan

  • Nenad BG

    9. novembar 2013 | 20:50

    Ostojic i dalje u timu? a?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA