ĐOKOVIĆ: Nisam nepobediv!

Drugi reket sveta istakao je da je protiv Vavrinke pružio najbolju partiju na turniru, ali da se ne oseća kao da je nepobediv

  • 3

Najbolji srpski teniser Novak Ðoković bio je prezadovoljan igrom u pobedi nad Stanislasom Vavrinkom u polufinalu Mastersa u Londonu i istakao da očekuje još bolji meč protiv Rafaela Nadala u finalu.

- Baš sam uživao večeras na terenu. Ovo je bila moja daleko najbolja partija do sada na turniru. Želim da čestitam i Stenu na odličnoj sezoni i neka mu sledeća godina bude još bolja - rekao je Ðoković.

Drugi teniser sveta će protiv Rafaela Nadala pokušati da odbrani titulu na završnom Mastersu sezone, a na pitanje novinara da li se u ovom trenutku oseća kao da je nepobediv, Ðoković je rekao:

- Nije to reč kojom bih opisao svoju formu. Ne postoje nepobedivi. Ne gledam previše unapred, idem korak po korak i zato mi je mnogo lakše da budem koncentrisan.

Finalni meč, inače 39. okršaj Ðokovića i španskog tenisera u kojima Nadal ima šest pobeda više, igra se od 21 sat po srednjoevropskom vremenu.

- Očekujem sjajno finale. Nadam se da će navijači moći da uživaju, jer mi na terenu sigurno hoćemo. Naši dueli su uvek napeti i uzbudljivi, mnogo dobro se poznajemo. Neće biti tajni, a pobediće bolji - poručio je Ðoković.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA