ŠTEPANEK: Janko i ja smo rešili problem srednjeg prsta (VIDEO)

Češki teniser objasnio da je izgladio nesporazum sa Tipsarevićem od prošle godine kada mu je umesto pozdrava pružio srednji prst

  • 3

Češki teniser Radek Štepanek kaže da je izgladio sukob sa srpskim asom Jankom Tipsarevićem, nakon što mu je prošle godine pokazao srednji prst tokom rukovanja posle meča!

Tipsarević je pobedio Štepaneka u meču četvrtfinala Dejvis kupa, a posle meča tokom rukovanja Čeh mu je pružio srednji prst, što je izazvalo veliku osudu u javnosti.

Ipak, pred ovogodišnje finale Štepanek kaže da je taj slučaj izglađen.

- Janko i ja smo rešili taj problem, pričali smo i izgladili to i to je završena priča. Verujem da će na meču biti dobra atmosfera, kakva dolikuje finalu ovakvog takmičenja.  Čuo sam da Tipsarević možda neće igrati u duelu i to će biti veliki hendikep za Srbiju - rekao je Štepanek.

Štepanek je istakao da će njegov tim dati sve od sebe da osvoje "salataru".

- Očekuje nas težak meč, a Srbija je u prednosti zbog Novaka Đokovića. Međutim, mi smo došli ovde da damo sve od sebe i da pokušamo da pobedimo - rekao je češki teniser.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

 

(Telegraf.rs)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA