Lajović menja Tipsu: Srbija debelo oslabljena protiv Čeha!

Veliki udarac za nas pred žreb koji će se održati u 13 časova

  • 0

Ako je suditi prema informaciji koju je na Tviteru podelio zvanični Dejvis kup, izgleda da će Srbija bez Janka Tipsarevića odigrati finale Dejvis kupa protiv Češke u ''Kombank Areni".

Pred današnji žreb (13 časova) obistinila se najnepoželjnija vest. Drugi adut Srbije Janko Tipsarević, zbog problema sa petom, najverovatnije neće biti u prilici da pomogne Srbiji da pobedi i osvoji drugu "salataru" u istoriji.

Njega će zameniti talentovani, ali nedovoljno iskusni Dušan Lajović, a Srbija će uz viđene dve pobede Novaka Đokovića očigledno "morati" da slavi u dubl okršaju kako bi osvojila titulu.

Lajović je trenutno 113. teniser sveta i ove sezone je osvojio dva trofeja. Jedna od činjenica zašto je Obradović izabrao baš njega jeste i to da se Lajović najbolje snalazi na bržoj podlozi, upravo onoj kakva će biti u "Areni".

Međutim, nada da će Tipsarević ipak igrati zadržaće se sve do poslednjeg petog meča koji može da bude odlučujući jer, prema pravilima, selektor može da zameni igrače sat vremena pre početka meča.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA