NOLE O SLUČAJU TROICKOG: Znam više nego što oni misle da znam!

- Pratio sam Viktorov slučaj, a gospodin iz antidoping agencije je mislio da sam neinformisan, bio je voljan da priča sa mnom. Ali ne mora, jer znam svaki korak kroz koji je Viktor prošao - rekao je najbolji srpski teniser posle prve pobede u Dejvis kupu

  • 2

Posle pobede nad Radekom Štepanekom, kojom je doneo prvi bod Srbiji u finalu Dejvis kupa protiv Češke, Novak Đoković se dotakao i situacije sa Viktorom Troickim. Naš najbolji teniser je još na početku završnog Mastersa u Londonu izrazio svoj stav da je u pitanju velika sramota koja se priređuje našem igraču, koji je suspendovan na 12 meseci. Ni do danas ga nije promenio, a sva je prilika da ga ni u budućnosti neće promeniti.

- Pratio sam Viktorov slučaj, a gospodin iz antidoping agencije je mislio da sam neinformisan, bio je voljan da priča sa mnom. Ali ne mora, jer znam svaki korak kroz koji je Viktor prošao. Znam više nego što on misli da znam. Zabrana da priđe "Areni" je... potpuno neverovatna. Nije kriminalac - rekao je Đoković.

Reprezentativci Srbije se viđaju sa Troickim, koji je u Beogradu.

- Video sam ga pre meča, poželeo nam je sve najbolje. Znamo da navija za nas i da nam prenosi pozitivnu energiju, iako nije sa nama u "Areni". Sve što sam rekao o njegovom slučaju, rekao sam u Londonu. To je velika nepravda i velika sramota, i šta god da mi kažu, ne mogu da mi promene mišljenje.

Đoković nije više odgovarao na pitanja u Viktoru, jer nije želeo da izaziva burne reakcije tokom finala Dejvis kupa.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(B.M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • marko tlgrf

    15. novembar 2013 | 21:22

    Cudno da bas jednog osrednjeg tenisera proganjaju na doping kontroli.

  • Ostap Bender

    16. novembar 2013 | 17:00

    Nole ne sviraj, nego gledaj svoja posla. Ziviš tamo i znaš pravila po kojima se osvajaju milionske nagrade...a znaš da nema zezanja kao kod nas. ATP je organizacija koja ima svoja pravila i organe. Clan si i moraš da ih prihvatiš. Ako baš nećeš, ne moraš, ali onda znaš šta sledi. A naš drug Troicki treba da shvati da nije broj 1 ili 2, da bi mu neko progledao kroz prste...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA