NATAŠA KOVAČEVIĆ: Jedva čekam da vidim drugarice! Boriću se za ono što volim!

Srpska košarkašica oduševljena je idejom da se u njenu čast odigra duel košarkašica Zvezde i Đera i da jedva čeka da vidi brojne drugarice

  • 1

Za Natašu Kovačević, devojku koja je izgubila nogu u saobraćajnoj nesreći, malo je reći da je hrabra i pozitivna! Utakmica između košarkašica Crvene zvezde i mađarskog Đera, koja će biti odigrana u Natašinu čast, jedan je u nizu načina podrške mladoj košarkašici.

- Počastvovana sam što se nešto ovako organizuje zbog mene. Veoma sam srećna i uzbuđena jer ću moći da vidim brojne drugarice. Jedva čekam. Zaista mi sve ovo mnogo znači i oduševljena sam što će Ðer biti gost Beograda. Planirala sam da idem u Mađarsku da ih sve posetim, ali oni su me preduhitrili - rekla je Kovačevićeva.

Kovačevićevoj je posle nesreće u Mađarskoj amputirana desna noga do kolena, što je označilo i kraj karijere mlade košarkašice, ali ne i slamanje njenog vedrog duha.

- Želim da pošaljem poruku svima da treba da se bore i da se, bez obzira na sve, nikad ne predaju i ne odustaju. I kada pomislite da su sve lađe potunule, da nema izlaza, morate pronaći motiv i uvek razmišljati pozitivno. Takođe, u životu treba da radite ono što volite i da maksimalno uživate u tome - poručila je Kovačevićeva.

Ona je dodala da joj je sport pomogao da prebrodi razne nedaće i naučio je da bude disciplinovana.

- Sport mi je pomogao da u svakom smislu budem bolja i to je još jedna poruka koju želim da prenesem drugim ljudima. Sada se osećam super. Trenutno hodam samo sa jednim štapom. Mogu da se krećem i normalno funkcionišem i veoma sam srećna zbog toga - izjavila je Kovačevićeva.

Prijateljska utakmica između Crvene zvezde i Ðera igra se sutra od 18.30 sati u Železniku.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA