Francuzi na sraman način u Brazilu! (VIDEO)

Karim Benzema se prilikom postizanja drugog gola, u revanšu baraža za Svetsko prvenstvo protiv Ukrajine našao u ofsajd poziciji više od metar na šta je pomoćni sudija "zažmurio"

  • 17

Francuska se plasirala na Svetsko prvenstvo, ali na sraman način! Sudije su kao i u baražu za odlazak na prvenstvo u Južnoj Africi progurale "trikolore" na Mondijal u Brazil!

Pogodak Karima Benzeme kojim su Francuzi poveli sa 2:0 i time izjednačili ukupan rezultat postignut je iz više nego očigledne pozicije. Posle karambola u kaznenom prostoru Ukrajine lopta se od Valbuene odbila do napadača trikolora koji se za metar našao u ofsajd poziciji, ali pomoćni sudija nije podigao zastavicu.

Inače delioci pravde na ovom susretu bili su Slovenci - Damir Skomina, Matej Žunič, Bojan Ul i Slavko Vinčič. Francuska je na kraju slavila sa 3:0 čime je obezbedila plasman na svetsko prvenstvo.

Podsetimo da su u revanšu baraža za odlazak na prvenstvo u Južnoj Africi protiv Repbublike Irske, Francuzi obezbedili vizu za Mondijal posle pogotka Tjerija Anrija rukom.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!;

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • PantA

    20. novembar 2013 | 01:27

    Dovoljno je reći Mišel Platini. On još i izjavljuje pre meča, ako Francuska ne ode dalje igrači su krivi, po fazonu, ja sam svoje uradio, ako ne možete sad, onda ste stvarno debili...

  • Scooby-Doo

    20. novembar 2013 | 02:00

    Ovo im je drugi put. Prvi put je Hentry dao gol rukom Ircima.

  • Molder

    20. novembar 2013 | 04:50

    Nadam se da ce I zavrsiti ko u juznoj africi!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA