ANKETA TELEGRAFA NA ULICAMA BEOGRADA: Narod hoće Piksija za selektora! (VIDEO)

Stranci nisu dobra opcija, po mišljenju stanovnika glavnog grada. Pročitajte koga još od domaćih stručnjaka cene i priželjkuju na klupi "orlova"

  • 18

Odmah pošto je Siniša Mihajlović obelodanio da napušta klupu fudbalske reprezentacije Srbije, postavilo se pitanje njegovog naslednika.

Ljubinko Drulović, Dragan Stojković, Milovan Rajevac, Aleksandar Janković, samo su neka od pominjanih imena, a na čelnicima Fudbalskog saveza Srbije je da donesu konačnu odluku.

Iako navijači nemaju mogućnost glasanja i odlučivanja o novom selektoru, sigurno je da i njihovo mišljenje znači.

Najveća podrška, ali i kritika upravo stiže od naroda, zbog čega je reporter Telegrafa prošetao ulicama glavnog grada ne bi li opipao puls naroda i saznao koga bi navijači "orlova" voleli da vide na kormilu nacionalnog tima.

Mišljenja ukazuju na tri imena − Dragan Stojković Piksi među ispitanicima ima blagu prednost u odnosu na Ljubinka Drulovića i Radomira Antića.

S druge strane, narodu se nikako ne bi svidelo da reprezentaciju preuzme stranac.

Peta Zvezdina zvezda ima dobru reputaciju i iskustvo na Dalekom istoku, dok je Drulović osvajanjem evropskog trona s omladinskom selekcijom u Litvaniji kupio navijače, ali i ukazao na svoje trenerske potencijale.

Pojedinci bi voleli da kao selektora vide nešto iskusnije i proverene trenere, pa su, između ostalih, predlagali Radomira Antića i Milana Rajevca.

Pogledajte koga bi naši sugrađani voleli da vide kao naslednika Siniše Mihajlovića:

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(P. M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA