ZVEZDIN TENK KOVAČEVIĆ: Ne želim da doživim sudbinu Lazovića!

Defanzivni vezista ''crveno - belih'' istakao da neće žuriti sa povratkom na terenkako ne bi prošao kao desno krilo tima sa ''Marakane'' koji je već pola godine van terena

  • 0

Bio je jedan od najsvetlijih tačaka Crvene zvezde tokom jesenjeg deka prvenstva, ali povreda ligamenata kolena odvojila je Aleksandra Kovačevića sa terena najverovatnije do početka prolećnog dela šampionata.

Međutim, defanzivni vezista, popularni ''Aca Tenk'', počeo je sa laganim treninzima na pomoćnom stadionu ''Marakane'' i nije isključeno da bi mogao da se nađe u sastavu makar protiv Vojvodine.

- Počeo sam lagano da trčim. Imam kontrolu za 14 dana nakon koje ću znati da li ću igrati eventualno u Kupu ili poslednjem kolu jesenje polusezone protiv Vojvodine, ili ne. Naravno da bih voleo da pomognem saigračima, međutim, povreda nije bezazlena i moram da budem oprezan - rekao je Kovačević za klupski sajt i dodao:

- Ne bih želeo da doživim sudbinu Darka Lazovića. Imao sam taj peh da se povredim u poslednjem minutu susreta protiv Radničkog iz Niša. Dobio sam jak udarac, i istina nisam izašao sa terena iako sam osećao veliki bol. Povukao sam se na našu polovinu i čekao da sudija odsvira kraj.

Za Kovačevića je povreda utoliko bila teža zato što je došla u najnezgodnijem trenutku po njega, ali i po klub.

- Pred tri najvažnije utakmice sam se povredio. Nisam bio učesnik derbija u prvenstvu i mečeva mlade reprezentacije protiv Belgije i Italije, zbog čega veoma žalim. Posebno zbog utakmice sa večitim rivalom, jer sam se dugo spremao za taj duel. Srećom, moji saigrači su u pravo vreme proradili i ušli u seriju pobeda. Očekujem do kraja polusezone da nastave sa mnom ili bez mene u istom ritmu i da zabežimo sve četiri pobede - rekao je Kovačević.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA