Besni navijači Milana blokirali stadion, Kaka i Abijati smirivali stvar! (VIDEO)

Ogorčeni novim kiksom njihovih ljubimaca, ovog puta protiv Đenove koja je veći deo meča odigrala sa igračem manje, nekoliko stotina "ultrasa" razišlo se tek posle razgovora sa fudbalerima

  • 1

Navijači Milana teško su podneli još jedan kiks "rosonera" i posle 1:1 sa Đenovom, koja je od 36. minuta igrala sa igračem manje, blokirali su izlaz sa stadiona San Siro. Grupa od oko 300 "ultrasa" nije dozvoljavala nikom da ode dok ne porazgovaraju sa fudbalerima, tako da su i gosti iz Đenove morali da čekaju, dok su jake policijske snage sve to nadgledale.

Mario Baloteli, koji nije iskoristio penal, želeo je da istupi pred navijače, ali policija ga je savetovala da to ne čini.

Navijači su uzvikovali parole "Nek vas je sramota", "Čekamo vas sa palicama", "Ova derišta ne znaju šta je žrtva. Njihovi bankovni računi su puni dok ljudi poput nas rade za njih".

Sa navijačima su razgovarali Brazilac Kaka i golman Abijati i oni su se posle toga razišli i dozvolili "zarobljenima" da napuste stadion.

Milan je zabeležio jedan od najgorish startova sezone u bogatoj istoriji kluba i sve češće se u medijima pominje čak i strah od ispadanja u Seriju B, što se desilo 1982.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Serb_BL

    24. novembar 2013 | 12:47

    Od cega bi oni imali da se utakmice ne namestaju, od ulaznica i marketinga sigurno ne tako dobro.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA