Rajo Božović: Čović je prvo obećavao pare, a onda je klub prevario Vešovića!

Fudbalski menadžer u razgovoru za Mozzartsport prozvao upravu Crvene zvezde i rekao da nisu ispoštovali dogovor koji su imali sa njim oko Marka Vešovića, kome duguju više od 100.000 evra

  • 9

Menadžer crnogorskog fudbalera Marka VešovićaRadojica Božović rekao je Mozzartsportu da oni koji nazivaju njegovog klijenta izdajicom zato što je tražio raskid ugovora sa klubom sa "Marakane", treba da se stide i da su oni pravi izdajnici u celoj priči.

- Oni su prave izdajice, pa makar to bili i predsednik Džajić ili Zoran Stojadinović. Sa gospodinom Čovićem sam letos održao sastanak na kome je obećano da će Marku isplatiti 160.000 evra, ali do sada je isplaćeno samo 100 hiljada i ništa više.

- U početku nismo hteli da kršimo dogovor i nismo podnosili zahtev za raskid ugovora, ali oni su nas obmanuli - izjavio je Božović u jednom dahu, i dodao da preko druge laži on i njegov klijent nisu mogli da pređu.

- Prekršen je dogovor koji je bio napisan. Marko je mnogo dao Zvezdi i ne kažem da mu ona nije uzvratila. Dobio je afirmaciju i hteo bih da dam novu šansu Zvezdinom rukovodstvu, ali trenutno sam nepoverljiv prema celoj situaciji - istakao je nekadašnji vlasnik fudbalskog kluba Zeta iz Golubovaca.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs/Izvor: Mozzartsport)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mik

    26. novembar 2013 | 16:58

    Isplatili mu samo 100 hiljada,prava sitnica. Isplaćeno mu 2/3 duga,što je jasan znak da će dobiti i ostatak. Vešoviću nećeš ti daleko sa ovakvim menadžerom. A i vreme je da mali Petković dobije šansu. Putuj Vešoviću i pozdravi Radojicu.

  • Kiza

    26. novembar 2013 | 16:57

    Tipicno za coravog, bole njega za zvezdu, njemu su pare bitne, da se sto vise nakrade...

  • Bivsi svecki

    26. novembar 2013 | 16:49

    Na sud sa fkczv ,doslo vreme naplate.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA