RAŠOVIĆ: Spartak najavljuje pobedu, napašćemo ih svom silom!

Trener Partizana očekuje dobar meč pred praznim tribinama stadiona u Humskoj i nastavak serije dobrih rezultata "crno-belih"

  • 2

Trener fudbalera Partizana Vuk Rašović rekao je danas da će njegova ekipa svim silama napasti subotički Spartak u meču 14. kola Superlige i na taj način napraviti značajan korak ka osvajanju titule jesenjeg prvaka.

- Nažalost, opet igramo bez publike, ali ambicije ostaju iste, idemo na tri boda, da nastavimo niz trijumfa. Vidim da Subotičani najavljuju pobedu, zato očekujem dobar meč. Svim silama idemo po pobedu, da odigramo na visokom nivou, a drago mi je što igrači prepoznaju važnost utakmice - rekao je Rašović na konferenciji za medije u Sportskom centru Teleoptik u Zemunu.

Partizanu je ovo druga utakmica kod kuće koju igra bez publike zbog kazne prouzrokovane izgredom navijača na večitom derbiju protiv Crvene zvezde. To će "crno-belima" biti treći uzastopni meč bez gledalaca, jer su prošlog vikenda kao gosti kažnjenog Voždovca igrali pred praznim tribinama.

- Nosković i Torbica su udarne igre Spartaka, znamo način na koji igraju. Spartak je stari prvoligaš, uvek ima dobru ekipu, ali bilo bi lepo da već u subotu proslavimo titutlu jesenjeg prvaka. To ne zavisi samo od naše utakmice, ali ne gledamo tuđe dvorište - rekao je Rašović.

Partizan dva kola pre kraja jesenjeg dela šampionata ima bod prednosti u odnosu na Zvezdu koja gostuje ekipi OFK Beograda.

- Ovo je završna nedelja polusezone, očekuju nas još tri utakmice, računajući Kup Srbije. Međutim, nas u ovom trenutku zanima sutrašnji duel i svu energiju usmerili smo ka tome - dodao je Rašović.

On je najavio da će umesto suspendovanog Vladimira Volkova na poziciji levog beka igrati Nemanja Petrović, kao i da je polusezona završena za povređene Nikolu Gulana, Nemanju Kojića i bolesnog Ismaela Fofanu.

Utakmica između Partizana i Spartaka igra se u subotu od 15 sati na stadionu u Humskoj.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA