Glumice Nina Janković i Tamara Dragičević nateraće vas da potrčite (FOTO)

Poznate srpske glumice učestvovale u trci "Fleš ran" koja ima za cilj promociju noćnog trčanja u Beogradu

  • 3

Kompanija "Delta Sport", generalni zastupnik brenda Najki, nastavlja da promoviše aktivan i zdrav način života. U saradnji sa „Belgrade Running Clubom “, i u Srbiji je počela globalna kampanja "Fleš ran" (Flash run), a koja ima za cilj promociju noćnog trčanja.

Pasioniranim trkačima i članovima kluba pridružile su se i poznate, mlade glumice Tamara Dragičević i Nina Janković. Njih dve predvodile su grupu trkača koji su trčali beogradskim ulicama, pored poznatih prestoničkih klubova.

Vođena ranijim iskustvima trkača prilikom trčanja u mračnim i zimskim uslovima, kompanija "Najki" je kreirala specijalnu kolekciju koja podrazumeva šest novih modela patika, jaknu, prsluk i duks.

Svi učesnici "Fleš ran" trke nosili su upravo najnoviju "Nike Flash Pack" kolekciju za trčanje zimi, čije su glavne karakteristike vodootpornost, refleksivnost i održavanje toplote tela u zimskim uslovima.

Slučajni prolaznici i sugrađani bili su oduševljeni novom Najki kolekcijom na trkačima koji su se, uprkos zimskim uslovima i slabijem osvetljenju, veoma jasno videli.

Od sada, ljubitelji trčanja će moći bezbedno i bezbrižno da trče i noću, jer uz "Nike Flash Pack" opremu ne moraju da brinu o regulisanju toplote tela i prekomernom znojenju, svojoj vidljivosti pod uličnim svetlom i vremenskim uslovima u kojima trče.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA