MUNDIJAL: Najk promovisao novi promo spot za Brazilce! (VIDEO)

U zemlji u kojoj je fudbal umetnost, Nike slavi brazilski stil igre svojom novom kampanjom "Usudi se da budeš Brazilac“. Srž kampanje je kratak, promotivni film u kojem se pojavljuju poznati fudbaleri

  • 0

Kampanja "Usudi se da budeš Brazilac" obraća pažnju na karakter i stil igre Nejmara, Silve, Luiza, Paulinja i Bernara, kao i na suštinu njihove igre, a sve sa ciljem da napravi vizuelno zadivljujući portret fudbala kroz perspektivu svakog od ovih igrača.

- Jedinstveni brend fenomenalnog fudbala je inspiracija za Nike i sportiste širom sveta i našom novom kampanjom mi slavimo ovaj jedinstveni stil igre - rekao je Dejvid Graso, direktor marketinga kompanije Nike.

Kroz različite scene, svi koji budu odgledali promotivni spot, moći će da vide fudbal očima igrača – Nejmar igra poput deteta, Luiz lako pretrčava svoje protivnike, Silva je dominantan u šesnaestercu, Bernar je brzonogi igrač sredine terena među divovima, a Paulinjo je najodgovorniji u ekipi.

Brazilski fudbaler je hrabar, on improvizuje i menja igru. Naši igrači kombinuju karakterističan stil igre sa svojim prirodnim talentom, a kada se to desi ovi igrači i ceo tim Brazila postaju nepobedivi - rekao je selektor Skolari.

Film počinje pripremama za početak utakmice i igračima koji pevaju brazilsku himnu. U trenutku kada utakmica počne, film nas vodi u Tijagov svet koji je snimljen u gangsterskom stilu. On je glavni u kaznenom prostoru, i u trenutku dok ga čuvena brazilska pop pevačica, Ivet Sangalo posmatra, Silva napada protivničkog igrača i oduzima mu loptu.

Film nas potom vodi do Skolarija koji predvodi tim četvorogodišnjaka u dresovima nacionalnog tima, prema kojem ima veoma očinski pristup. Crtani svet u kojem mladi defanzivni bek David Luiz dominira, delo je crteža brazilskog karikaturiste Rafaela Grampe.

Iz fikcije, spot se vraća u stvarnost, i obrnuto, sve dok se ne završi golom Nejmara i njegovom izjavom "Niko ne igra kao mi!"

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA