Spremite se za najveći Tabata izazov u Srbiji! (FOTO) (VIDEO)

U organizaciji Boot camp Serbia, nedelja će biti u znaku treninga i zdravog života. Sistem Tabata treninga izazov je koji morate da probate (ili bar pogledate)

  • 0

Nedelja, 13 sati, Beograd i Višnjička ulica, poprište su najvećeg Tabata izazova u organizaciji Boot camp Serbia (ulaz je slobodan).

U novootvorenom Boot camp centru (Višnjička 74), Sportski centar Vulkan, posetioci će imati priliku da se uvere u svu specifičnost posebnog trening programa, izuzetno popularnog u fitnes svetu poslednjih godina, a čiji je najveći promoter u Srbiji glumac Bojan Perić.

 Bazični vojni trening (BOOT CAMP) koji je pre dve godine pokrenuo instruktor Marko Mažar posebno je skrenuo pažnju vežbanjem na gradskim lokacijama – Adi Ciganliji, Košutnjaku, Tašmajdanskom parku.

Dodatnu popularnost je stekao sprovođenjem specifičnog TABATA programa (pogledajte video ispod).

Tabata trening za pripremu koriste vrhunski sportisti. Karakteriše ga intenzivan interval vežbanja, koji je osmislio japanski naučnik Izumi Tabata.

Svi momci i devojke, koji u nedelju budu na pomenutoj lokaciji, imaće priliku da se uvere u specifičnost i izazovnost ovog načina treniranja. Potrebno je prijaviti se do 12,30 sati u nedelju, pola sata pre početka izazova.

Upoznajte bolje Boot camp treninge.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA