Ko je brži u spustu? Olimpijski vicešampion i Nevena Ignjatović otvorili ski sezonu na Kopaoniku! (VIDEO)

Paralelnim spustom bivši Olimpijski vicešampion Frenk Vorndl i najveća nada srpskog skijanja na stazi Malo jezero otvorili ski sezonu na Kopaoniku

  • 0

Sezona skijanja na Kopaoniku je otvorena! Najbolja srpska skijašica,Nevena Ignjatović i nekadašnji Olimpijski vicešampion Frenk Vorndl paralelnim spustom označili su početak zimski čarolija!

Skijališta Srbije i MK Mountin resort obezbedili su svim ljubiteljima zimskih sportova odlične uslove za skijanje uz bogat propratni sadržaj što potvrđuje naša najbolja skijašica.

- Od utorka sam na Kopaoniku. Dosta sam skijala i oduševljena sam kvalitetom staza. Drago mi je da ovako rano ima snega, za šta su se organizatori potrudili i obezbedili veštački sneg. Staze su dosta tvrde što odgovara mom stilu skijanja - rekla je Ignjatovićeva za Telegraf na "srpskoj planinskoj kraljici".

Na stazi Malo jezero, promoterima ski sezone pridružili su se i brojni rekreativci koji su imali priliku da "izađu Neveni i Frenku na crtu". Ipak najbolja srpska skijašica na ceo događaj je gledala kao na dobar vid zabave.

-  Više je ovo revijalna trka, da uživamo. Ne znam kako će se situacija odvijati, nikad se ne zna. Možda među rekreativcima ima dobrih skijaša - rekla je kroz osmeh Ignjatovićeva i dodala da za nju predstoje ozbiljna takmičenja:

- Ubrzo se vraćam u Sloveniju na nastavak priprema. Očekuju me takmičenja u svetskom i evropskom kupu, a kruna sezone biće Olimpijske igre u Sočiju - zaključila je Nevena.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(P.M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA