ŽILE KAO NEKADA: Zvezdin pomoćnik zablistao na treningu! (FOTO)

Tokom poslednjeg treniga ''crveno-belih'' ove godine, Bratislav Živković bombom sa skoro pola terena pokazao da Dragan Džajić ne bi pogrešio ukoliko bi ga registrovao za prolećnu sezonu

  • 0

Vidno raspoloženi fudbaleri Crvene zvezde istrčali su na pomoćni teren ''Marakane'' kako bi odradili poslednji trening u 2013. godini. Iako se očekivalo lagano trčanje sa strane, trener ''crveno-belih'' Slaviša Stojanović odlučio je da ''časti'' igrače i obraduje malobrojne novinare na tribinama utakmicom između crvenih i plavih.

Bez obzira na to što su odavno završili igračku karijeru, šansu da se ''dokažu'' imali su i pomoćni treneri Ivica Momčilović i Bratislav Živković podeljeni na dve strane. Upravo ovaj poslednji je bio glavna figura meča jer je postigao dva gola u pobedi plavih sa rezultatom 7:2, a prvi je bio pravo remek-delo.

Pri rezultatu 1:0, Živković je prihvatio jednu loptu na sredini terena, oslobodio se protivnika i sa velike daljine parabolom savladao nemoćnog Vesića, koji je samo pogledom ispratio trenerov projektil.

Proključalo je u tim trenucima i na tribinama, a terenom je odzvanjao gromoglasan aplauz koji je Žile i zaslužio. Mnogi su se tada čak i prisetili onog gola koji je postigao Barseloni na ''Nou kampu'', iako nije bilo neke preterane sličnosti.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(M. M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA