SKARIOLO ZA TELEGRAF: Došli smo da se osvetimo! (VIDEO)

Trener Laboral Kuće se nada da je njegova ekipa izvukla pouke iz prvog meča sa Crvenom zvezdom i da će u "Kombank areni" to i pokazati

  • 2

Košarkaši Laboral Kuće u četvrtak uveče gostuju Crvenoj zvezdi u "Kombank Areni". Svi u taboru španske ekipe sigurno pamte poraz od crveno-belih na domaćem terenu koji je mogao da ih košta prolaska u TOP 16 fazu Evrolige. Trener ekipe iz Vitorije Serđo Skariolo nada se da su njegovi igrači naučili nešto iz prvog meča:

- Oni su tada odigrali dobro i zasluženo pobedili. Igrali su sjajnu odbranu tada i nadskočili su nas. Nadam se da smo naučili nešto iz te utakmice, da ćemo sada odigrati bolje i odreagovati na pravi način - reako je Italijan.

Bivši selektor španske reprezentacije ne zna kakva će biti atmosfera na parketu naše najveće dvorane:

- Igraćemo u lepoj dvorani. U Beogradu uvek može da bude neverovatna atmosfera, ali videćemo kakva će biti u četvrtak. Naš tim je četvrti po mladosti u Evroligi, pa će to biti sjajno iskustvo za nas. Imamo par igrača koji prvi put na ovako visokom nivou, pa će im igranje pred takvom vrstom pritiska sigurno pomoći u odrastanju - kaže Skariolo.

S obzirom da je Laboral na početku imao dosta oscilacija, iskusni stručnjak je trenutno zadovoljan kako njegova ekipa izgleda na terenu:

- Igramo dobro sada. Uvek ima mesta da se napreduje, ali sam generalno zadovoljan. Na početku smo imali pet, šest povreda, pa je bilo teško igrati protiv bilo koje ekipe.

Sada imamo oštrinu, bolju timsku hemiju i igramo zaista bolje, ali moramo to konstatno da dokazujemo. Sigurno da nismo jedna od najboljih evropskih ekipa, ali trudimo se da izgradimo svoj neki stil i da budemo još bolji - zaključio je Skariolo.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(M.Raković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Detlic Pera

    12. decembar 2013 | 08:43

    Opet padate veceras sine! Gazi Zvezdo!

  • Black Crowe

    12. decembar 2013 | 15:41

    Kad vidim zabu zalizanu i ja pocnem da navijam za Zvezdu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA