VUJOŠEVIĆ: Pobeda omaž Zvezdi i njenom učešću u Evroligi

Odigrali smo odličnu utakmicu i zahvalio bih se igračima na borbenosti i hrabrosti. Mislim da je uspeh već što smo u veoma teškoj grupi Evrolige bili ravnopravni učesnici, a fantastičan uspeh bi bio plasman u Top 16 fazu, rekao je trener Partizana

  • 24

Trener Partizana Duško Vujošević istakao je posle pobede crno-belih na Fenerbahčeom 79:77 u 9. kolu Evrolige da je ovaj trijumf u Istanbulu "omaž Crvenoj zvezdi i njenim dobrim igrama u Evroligi".

- Hteo bih da se zahvalim igračima na borbenosti. Partizan je još jednom pokazao koliko pažnje zaslužuje.  Zvezda je, takođe, odlično igrala u Evroligi ove sezone, a ova pobeda je i omaž njihovom učešću - rekao je Vujošević na konferenciji za medije.

On je dodao da je TOP 16 faza još uvek daleko.

- Svaka utakmica u Evroligi je za nas mnogo važna, a ova može da bude kvalifikaciona za drugu fazu, ali još uvek zavisimo od drugih rezultata, utakmice koju Nanter igra u petak s Budiveljnikom, kao i našeg meča sa CSKA, ali je napravljen veliki korak ka plasmanu u drugu fazu.

- Svesni smo da se još uvek nismo plasirali dalje, ali ova pobeda sama po sebi van konteksta šta znači u takmičenju je sigurno trofej za ovaj mladi tim.

- Zahvalan sam igračima na ogromnoj borbenosti i kvalitetu koji su pokazali, jer na taj način ogroman napor koji i ja zajedno s njima ulažem dobija smisao. Mislim da je uspeh već što smo u veoma teškoj grupi Evrolige bili ravnopravni učesnici, a fantastičan uspeh bi bio plasman u Top 16 fazu - istakao je trener Partizana NIS Duško Vujošević.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs / kkpartizan.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • grobar do koske

    12. decembar 2013 | 23:37

    Dule majstore,molim te nemoj se tako izrazavati ganferi ce opet misliti da ih zaj...avas !!! OMAZ FMPCZBGDRVETU>>>ahhaahhaa PARTIZAN NAJVECI BREND SRBIJE !!!

  • brabender

    13. decembar 2013 | 00:06

    Gospodine Vujoševiću kada ćete nam ispričati priču o bekstvu iz Italije

  • Marakana

    13. decembar 2013 | 07:04

    Bolest, u svemu vidi Zvezdu. A kad se ugase, moliće nas da ga primimo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA