DAUDA DEMANTUJE ZVEZDU: Nisam potpisao papir da neću tužiti!

Napadač ''crveno - belih'' opovrgnuo tvrdnje čelnika kluba da je potpisao sporazum i pristao na reprogram dugovanja

  • 7

Izgleda da Nigerijac broji sitno na ''Marakani''! Iako je pre samo nekoliko dana, posle sednice UO, Uprava Crvene zvezde istakla da su svi igrači potpisali sporazum da pristaju na reprogram dugovanja i da neće tužiti klub, vrlo brzo se oglasio i Abiola Dauda koji je demantovao te tvrdnje.

Nigerijac trenutno odmara u Švedskoj i jedini je igrač za kojeg je u Zvezdu stigla zvanična ponuda, međutim, kako stvari sada stoje ''crveno - beli'' bi mogli da ostanu i bez napadača i bez obeštećenja.

- Samo da stvari budu jasne. Nikada nisam potpisao nikakav papir i to je jedina istina - napisao je Dauda na svom Tviter profilu.

Podsetimo, turski Genčlerbirligi je poslao ponudu Zvezdi u visini od 500.000 evra, ali su čelnici sa ''Marakane'' odbili tu ponudu i traže duplo više. Međutim, prema nedavnim izjavama potpredsednika kluba Ivice Tončeva Dauda bi u nekim kombinacijama mogao da ode i za 800.ooo evra što bi svakako bila odlična finansijska injekcija za Zvezdu s obzirom na to da je Nigerijac stigao bez obeštećenja.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA