Stojadinović predao spisak pojačanja: Biševac, Luković, Drinčić i Regan želje Zvezde!

Bajković, Milunović, Kasalica, Dauda i Krneta mogu da napuste Marakanu, ali samo ukoliko za njih stigne dobra ponuda, dok Slaviša Stojanović više ne računa na Onjila i Omegu

  • 10

Sportski direktor Crvene zvezde, Zoran Stojadinović, o čijem statusu u klubu se raspravljalo i i dalje se diskutuje, nastavio je da radi svoj posao i Upravnom odboru kluba sa Marakane predao je spisak fudbalera koje bi želeo da dovede u toku zimskog prelaznog roka.

Kako RTS saznaje želje crveno-belih su Aleksandar Luković čiji se povratak u Ljutice Bogdana pominje u gotovo svakom prelaznom roku, zatim štoper Olimpika iz Liona Milan Biševac, Nikola Drinčić i fudbaler Napretka iz Kruševca Obeng Regan.

Uz spisak potencijalnih pojačanja, Stojadinović je predao i transfer listu, odnosno, imena igrača koji su slobodni u izboru nove sredine, a to su letošnja pojačanja Omega Roberts i Ifeani Onjilo, dok za Arauha i Stefana Mihajlovića smatra da bi najbolje bilo da odu negde na šestomesečnu pozajmicu.

Zvezdu u toku zimske pauze mogu da napuste uz adekvatno obeštećenje Boban Bajković, Luka Milunović, Filip Kasalica, Abiola Dauda i Jovan Krneta.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BYKOBAP

    18. decembar 2013 | 20:56

    Pa zasto su dovodili onjila kao bombu u zadnjoj sekundi prelaznog roka,covek nije odigrao ni jednu utakmicu i sad moze da ide!!!???nezna se ko pije a ko plaća.

  • Vladica

    18. decembar 2013 | 21:40

    A Vidic ?

  • meek mill

    18. decembar 2013 | 21:15

    ako dodju bisevac i lukovic 100% osvajamo prvenstvo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA