Zbog ove koreografije Zvezda plaća 200.000 dinara!

Disiplinska komisija FSS kaznila crveno bele zbog uvredljivog transparenta Delija na račun sudija na utakmici sa OFK Beogradom, ali to je sitnica u odnosu na 243.000 evra koliko ća morati da se nađe za vraćanje duga Vešoviću, Kaduu i Mladenoviću

  • 5

Dok fudbaleri domaćih klubova odmaraju tokom zimske pauze, zaseda Discipilinska komisija FSS na čijem se dnevnom redu našlo nekoliko predmeta.

Najviše će ispaštati Crvena zvezda koja je kažnjena 200.000 dinara zbog nesportskog ponašanja navijača na utakmici sa OFK Beogradom kada su Delije razvile transparent sa sudijama u fantomkama i puškama u ruci, zbog čeka je meč na Karaburmi bio prekinut osam minuta u prvom poluvremenu.

Taj iznos je , međutim, sitnica u odnosu na ono što će klub sa Marakane morati da plati igračima koju su dobili arbitražu, 243.000 evra. U pitanju su dugovanja Marku Vešoviću (117.ooo evra), Kaduu (100.000) i Filipu Mladenoviću (26.000).

Ako crveno-beli ne izmire dug, neće moći da registruju igrače koje dovedu u zimskom prelaznom roku, koji traje od 20. januara do 14. februara. Kasa je ionako prazna, ali na Marakani će morati da se nekako snađu, kao i toliko puta do sada.

Disciplinska komisija već je uputila upozorenje klubovima koji imaju neispunjene finansijske obaveze, a pored Zvezde to su još Vojvodina, Radnički Niš, OFK Beograd, Sloboda i Radnički iz Kragujevca.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(Telegraf.rs / Izvor: Sportski Žurnal)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • marko

    21. decembar 2013 | 13:10

    Lopovi napolje iz fss!!!

  • Zmaj

    21. decembar 2013 | 14:33

    Zasto zvezda da placa nije mi jasno, pa ne drzi dzajic onu koreografiju?

  • Nikola

    21. decembar 2013 | 13:13

    Za dom, spremni je samo ekstremni nacionalizam ali kakva je to slika, meni liči na ekstremni terorizam!???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA