ARENA RASPRODATA ZA FINALE: 20.000 navijača bodri Srbiju!

Po svoj prilici na aktuelnom Svetskom prvenstvu biće zabeležen i treći rekord u poseti

  • 5

U nedelju Kombank arena biće najverovatnije mesto novog rekorda u ženskom rukometu, trećeg na aktuelnom Svetskom prvenstvu. Kupljeno je svih 19.500 ulaznica koje su puštene u prodaju za finale i borbu za bronzu, saopštio je Rukometni savez, tako da će poseta verovatno nadmašiti rekord iz polufinala između Srbije i Poljske (24:18) kada je prisutnih bilo 18.236.

Kada se dodaju novinari, službena lica i funkcioneri, verovatno će u najvećoj dvorani na Balkanu da se nađe i više od 20.000 ljudi.

Prethodno, u četvrtfinalnom susretu Srbije i Norveške koje su naše rukometašice dobile 28:25 posle ogromnog preokreta, zabeležena je takođe rekordna poseta od 16.028 gledalaca, koja sad deluje čak i skromno kad se vidi kakvo je interesovanje posle sjajnih partija izabranica selektora Saše Boškovića.

Srbija u nedelju u finalu od 17.15 igra sa Brazilom, a od 14.30 u utakmici za treće mesto sastaju se Danska i Poljska.

Brazilski selektor već je javno postavio pitanje kako protiv 20.0000 Srba, nadamo se da je odgovor - nikako.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vlajko...

    21. decembar 2013 | 15:28

    A gde je u celoj prici Nis...sram vas bilo,ni hvala...nikakva organizacija za prevoz....tu smo samo kad treba!

  • Nis

    21. decembar 2013 | 16:56

    Uh,bas volim nasu provinciju:))Kupila komplet,pa nemam tih briga...Sutra sa mojim "razmazenim" beogradjanima navijam..Volim ovu ludu zemlju i muka mi je vise od podela:Nis,Beograd,Kragujevac,Novi Sad...SRBIJA:)p.s iskreno se nadam da rukometasice nisu zaboravile Nis,osvojile ste nesto vise od medalje nasa srca,uvek uz vas:)

  • Урош

    21. decembar 2013 | 16:28

    Влајко, шта сад' ти хоћеш? Ми смо сељаци, ко нас шта пита.. Провинцијалци. Битно да се београдски пашалук окомио на финале, да буду виђени, да се хвале када оду на село по кромпире и ајвар. Мени је отказана резервација због београђана, срамота за државу и савез. Дискриминација.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA