KUP KORAĆA: Niš ne želi Zvezdu i Partizan u gradu!

Čelnici grada sa juga Srbije ne žele da organizuju završni turnir Kupa Radivoja Koraća jer nisu u mogućnosti zbog finansijske situacije, ali dodaju i to da je veliki problem organizovanje manifestacije gde je prethodni put polomljeno oko 200 stolica

  • 8

Niš neće biti domaćin završnog turnira Kupa Radivoja Koraća iz bezbednosnih i finansijskih razloga, rekao je novinarima gradski većnik Milan Pešić.

- Odluka da odustanemo od organizacije turnira doneta je na kolegijumu Gradskog veća - napomenuo je Pešić.

On je dodao da je tokom prošle organizacije turnira u hali polomljeno oko 200 stolica i da je grad kao domaćin imao probleme u organizaciji te sportske manifestacije.

- Za organizaciju turnira bilo bi potrebno nešto manje od sedam miliona dinara, a grad u ovoj finansijskoj situaciji nije u mogućnosti da izdvoji ta sredstva - rekao je Pešić, i podsetio da je Niš u poslednjih šest godina četiri puta bio domaćin ekipama koje su se borile za "Žućkovu levicu".

Podsetimo, potpredsednik KSS Dejan Tomašević je u ranijim izjavama za medije isticao da bi Niš mogao da bude organizator, ali je dobio odrečan odgovor. Na finalnom turniru Kupa Radivoja Koraća igraće Crvena zvezda Telekom, Partizan NIS, Radnički Kragujevac, Mega Vizura, Crnokosa, FMP, Borac Mozzart Sport i OKK Beograd.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nislejac

    25. decembar 2013 | 11:48

    Manje nam halu i grad polome Hrvati nego Beogradjani. Oni i Makedonci ga dozivljavaju kao svoj, hvala im! Ajmo minusi iz prestonice...

  • Viktor

    25. decembar 2013 | 11:50

    Manemoj opet ista prica nema se para za sport. Da bolje je da se deca drogiraju nego da gledaju sport i da traze svoje idole u njima. Unistavaju Nis srazlogom , prvo Oce da ukinu filmske susrete pa nisvile sada sport . Cuo sam da planiraju i stomatoloski fakultet da prebace u beograd u neko novo naselje nemam pojma koje. I burek ce uzmu a vi koji VOLITE svoj grad i volite svoju decu dozvolite . Sedam miliona dinara za organizaciju a kolko ste vi iz gradske uprave pokal iza kicenje grada a nije kostalo ni pola od toga. volim svoj grad Nis volite ga i vi spas za Nis

  • CZBG

    25. decembar 2013 | 11:32

    GROBAR DO KOSKE pa kako ovo sad crvena zvezda i FMP igraju u kupu?Zar nismo mi FMP,šta je sad ovo nije mi jasno?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA