UMESTO ČESTITKI BIĆE OTKAZA: Vlasnik Kardifa zviždao sopstvenim fudbalerima (VIDEO)

Pošto je video da ni promena trenera nije pozitivno uticala na njegove igrače, koji su uprkos vođstvu od 2:0 dozvolili protivniku da stigne do izjednačenja, malezijski biznismen se pridružio ostalim navijačima u zajedničkom zviždanju fudbalerima

  • 2

Fudbaleri Kardifa nalaze se u nezavidnom položaju pošto se trenutno nalaze na 16. poziciji u Premijer ligi, sa samo dva boda više od prvog sledećeg tima koja se nalazi u zoni ispadanja. Pored toga u poslednjih pet kola zabeležili su samo jednu pobedu, a ni promena trenera prošle nedelje nije trgla ekipu, jer su u meču protiv jednog od direktnih rivala u borbi za opstanak ostali bez tri boda u poslednjim trenucima.

Vodio je velški tim sa 2:0 protiv Sanderlenda, ali su u poslednjih deset minuta izgubili tu prednost i osvojili samo bod. Džek Kolbek je u nadoknadi vremena izjednačio i razočarao sve na stadionu "Milenijum", a kada je glavni sudija odsvirao kraj meča svi navijači domaće ekipe su počeli da zvižde svojim fudbalerima. Među njima je bio i vlasnik kluba, Vinsent Tan, koji nije krio nezadovoljstvo učinkom i zalaganjem svojih fudbalera.

Posle ovakvog njegovog poteza, većina njih bi trebalo da se zabrine za svoju poziciju u klubu, pošto se bliži prelazni rok, a umesto novogodišnjih poklona mogli bi da dobiju čestitku u vidu otkaza.

Podsetimo, Tan je nedavno postao vlasnik FK Sarajeva.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nenad

    28. decembar 2013 | 22:11

    Ja sam mislio da se ovakve seljacine mogu videti samo u Srbiji.

  • Belgrade boys

    29. decembar 2013 | 08:10

    Ovaj navija za mali partizan...bar mi tako deluje...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA