Pogledajte najbolja zakucavanja u 2013. godini! (VIDEO)

Od Džejmsa, preko Grifina i Nedovića, pa sve do Dženkinsa i Daloa... Ludnica!

  • 0

U protekloj godini mogli smo da vidimo neverovatne poteze u NBA ligi, ali se i igrači koji igraju na Starom kontinentu mogu pohvaliti neverovatnim letovima.

Pogledajte najbolja zakucavanja u 2013. godini:

Terens Ros je bio učesnik u takmičenju zakucavanja na Ol staru, a zašto je zaslužio poziv na ovaj prestižni turnir pokazao je sjajnim zakucavanjem protiv Orlanda.

Kada gledate utakmicu Klipersa, atraktivni potezi su neizostavni deo repertoara. U glavnoj ulozi je ovoga puta bio Blejk Grifin koji je sjajno zakucao na alej-up pas Meta Barnsa u meču protiv Detorita.

Kobi Brajant polako ulazi u ozbiljne godine za jednog košarkaša. Ipak "Crna mamba" i dan danas može sjajno da zakuca. To je i pokazao u utakmici protiv Bruklina.

U utakmici između Šarlota i LA Lejkersa, Džerald Henderson je još jednom pokazao kakav potencijal za zakucavanje poseduje.

Krilo Bostona Džef Grin vrlo često nas sve iznenadi sjajnim zakucavanjem. On je u meču protiv Jute pokazao da kada jako krene na koš niko ne može da ga zaustavi.

Toronto pored Rosa poseduje još jednu sjajnu atletu. U pitanju je Demarkus Derouzan koji je u meču protiv Denvera svojim zakucavanjem ubedio publiku da je moguć i "čovekov let".

Nema pobornika igre pod obručima koji makar na trenutak ne bi voleo da je Blejk Grifin. Protiv Milvokija on i Džamal Kraford su imali svoj šou.

Džejson Teri posle zakucavanja Lebrona Džejmsa sigurno ima noćne more od "kralja". Lebron  je na utakmici Majami - Boston žargonski rečeno "stavio" na poster beka Seltiksa.

Nikola Peković pruža sjajne partije u dresu Minesote, ali je i on imao svoj trenutak "sramote". U meču protiv Golden Stejta Harison Barns mu je zakucao u lice.

Sigurno zakucavanje godine! Fenomenalan potez centa Klipersa Deandre Džordana koji je plejmejkera Detroita, Brendona Najta zakucao za parket.

Potencijalni kandidat za novajliju godine i član Orlanda pokazuje zašto zaslužuje da se o njemi pričaju hvalospevi. On je sjajno zakucao u meču protiv Bruklina.

Zbog povrede Kobija Brajanta neki drugi igrači su u centru pažnje u ekipi Lejkersa. Ksavijer Henri je sjajnim zakucavanjem protiv Nju Orleansa svima stavio do znanja kako može da zakuca.

Kao poster u sobi Lebrona Džejmsa našao se i Ben Meklemur. Na utakmici Majami - Sakramento jedan od najboljih igrača sveta je pokazao zašto svi žele da učestvuje na takmičenju u zakucavanjima.

Na Evropskom prvenstvu u Sloveniji viđeno je dosta atraktivnih poteza, a jedan od njih je i zakucavanje Nemanje Nedovića na meču između Srbije i Makedonije.

Fenomenalna igra bez lopte Rudija Fernandeza vidi se i po njegovim protrčavanjima iza leđa odbrane. Jedno od mnogobrojnih završilo se sjajnim alej-upom na meču Španija - Francuska.

Reprezentativac Švedske Džeferi Tejlor sigurno će ostati upamćen po fenomenalnom zakucavanju na meču protiv Rusije.

Retko kada vidimo Nemanju Bjelicu da atraktivnim zakucavanjem završi napad svoje ekipe. Ipak tako nešto je uradio u dresu Kahe Laboral na utakmici protiv Sijene.

Olimpijakos svake godine nalazi fenomenalne Amerikance. Ove sezone član ekipe iz "Pireja" je Bren Petavej, a svoje fizičke predispozicije je pokazao u meču protiv Unikahe.

Crvena zvezda je ove sezone posle 15 godina nastupala u Evoligi, a u meču protiv Makabija, Čarls Čenkins je pokazao talenat za zakucavanje.

Kapiten Partizana Dragan Milosavljević na pas Lea Vestermana fenomenalno je završio akciju crno-belih u meču protiv Nantera.

Mlada nada francuske košarke  Boris Dalo je na utakmici Partizan - Budviveljnik neverovatno zakucao i zapalio "Kombank Arenu".

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(M.Raković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA