HUMANI ZVEZDAŠI: Crveno-beli košarkaši se družili sa decom Specijalne olimpijade!

Momci i devojke iz ove organizacije imali su priliku da se druže sa Nelsonom, Rebićem, Lazićem koji su ih učili malim tajnama igre pod obručima i trenirali sa njima na košarkaškom poligonu

  • 4

Košarkaški klub Crvena zvezda organizovao je druženje sa decom Specijalne olimpijade Srbije u hali "Basket lend" čime je nastavaljena humanitarna akcija, jer su osobe sa intelektualnim nedostatkom bile gosti košarkaša na utakmici Evrolige, protiv Makabija!

Momci i devojke iz košarkaškiih klubova Pančevo, Beograd i Čačak, koji su članovi Specijalne olimpijade imali su priliku da učestvuju u kreativnom programu zajedno sa prvotimcima crveno-belih Demarkusom Nelsonom, Brankom Lazićem, Nikolom Rebićem, Markom Tejićem, ali i članicama ženskog tima Zvezde, kao i igračima iz juniorskog pogona.

Gosti iz Pančeva, Beograda i Čačka imali su priliku da ih njihovi domaćini uče novim košarkaškim veštinama, zajedno su savladavali poligone, a na kraju je bio organizovan i kviz znanja iz poznavanja košarkaške igre.

Kompanija DIVA, koja je sponzor tima sa Malog Kalemegdana darivala je članove Specijalne olimpijade sa Božićnim paketićima i albumima košarkaške ekipe, sa samolepljivim sličicama, dok je direktor organizacije za osobe sa intelektualnim nedostacima, poklonio svojim domaćinima uramljen dres.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport<

(Telegraf.rs/Izvor: KK Crvena zvezda)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Đole

    5. januar 2014 | 18:41

    Svaka čast!

  • CZBG

    6. januar 2014 | 10:08

    kako da vas kopiramo?pa vi pravite sami sebi humanitarne tekme jer vama treba pomoć a mi za decu,napravićemo jednu i za vas da imate da platite struju

  • Saša

    6. januar 2014 | 04:34

    Više od sporta.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA