KLADIONICE POTCENJUJU PARTIZAN: Kvota na Bajern 1.20!

U pojedinim evropskim kladionicama, ukoliko se kladite na pobedu crno-belih protiv Bajerna, možete na 10 uloženih evra zaraditi 50 evra, dok se nećete opariti ukoliko ziheraški odigrate na Bavarce

  • 14

Košarkaši Partizana se u prazničnoj atmosferi spremaju za gostovanje Bajernu iz Minhena u drugom kolu Top 16 faze Evrolige. Mnogi navijači crno-belih, ali i ljubitelji košarke u Srbiji se potajno nadaju da bi, puleni Duška Vujoševića mogli upravo protiv nemačkog tima da zabeleže prvu pobedu u ovom delu najjačeg evropskog takmičenja.

Međutim, ako je za verovati bukmejkerima, teško da će Bogdanović, Milosavljević i drugovi doći do trijumfa nad timom koji sa klupe vodi Svetislav Pešić. U jednoj od najpoznatijih evropskih  kladionica Bet&Win, postavila je minimalnu kvotu na bavarski klub, koja iznosi svega 1.20, dok su šanse crno-belih za pobedu procenjene na 4.35.

Kod nekoliko drugih bukmejkera kvota na trijumf nemačke ekipe je i niža, a negde se na 10 uloženih evra na pobedu Bajerna može dobiti samo 11 evra, dok ukoliko hrabro odigrate na Partizan možete dobiti do 50 evra. Trebalo bi pomenuti da Viljem Hil i domaće kladionice još uvek nisu izbacili svoje kvote.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • grobar do koske

    7. januar 2014 | 00:14

    Ceo svet je jedna VELIKA KLADIONICA,to je prvi shvatio ZECEVIC i BJEKOVIC i naravno njihov MUTAVI ucenik u skorije vreme(zadnjih6-7 godina) ,mnogi ih kopiraju samo sa puno manje 'USPEHA" ! PARTIZAN NAJVECI BREND SRBIJE !!!

  • Nik

    7. januar 2014 | 13:24

    Zasto je cudno sto je tako mala kvota? Tudjmanovci su ovde zalutali. Ko zna dal ce opet obezbediti El. Kraj Aba lige Zvezda prva, Cedevita druga, NisIgoleaTudj treca Zvezda odestaje od organizacije, prepusta Cedevidi pa neka lazni klub iz rodnog Zagreba obezbedi EL ako moze.

  • Brat grobara do koske

    7. januar 2014 | 01:19

    Žao mi je što si mi brat

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA