RELI DAKAR: Sagmajster za istoriju!

Srpski motociklista prvi put u karijeri uspe da završi specijal na najtežem reliju na svetu. Španac Sainc trijumfovao na četvrtoj etapi

  • 1

Srpski motociklista, Gabor Sagmajster, uspeo je u svom petom učešću na čuvenom reliju Dakar, da po prvi put završi specijal, u kome je zauzeo 39. mesto, a u generalnom plasmanu se popeo na 68. poziciju, što je veliki uspeh.

Pobednik četvrte etape je nekadašnji šampion ove trke, Karlos Sainc, koji je na ovaj način preuzeo vođstvo u generalnom plasmanu, ispred Nanija Rome. Višestruki šampion Dakara, Stefan Peterhansel je ovu deonicu završio kao drugi.

Kod motociklista je na ovom delu trke trijumfovao Huan Garsija Pedrero.  Peta etapa se vozi u četvrtak i to je najduža deonica koja je duga 912 kilometara.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport<

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Djole

    9. januar 2014 | 01:10

    Prestanite da pisete gluposti, Gabor uredno zavrsava specijale samo sto je veceras prvi put u karijeri zavrsio specijal u prvih 40. Ispada da po vasem pisanju, covek koji ucestvuje godinama na reliju, gde uredno stize do kraja a da nikad nije zavrsio specijal. Informisite se malo pre nego sto napisete ovako nesto.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA