VEĆ SE POJAČAVAJU: Ivković trener Efesa od sledeće sezone!

Trofejni srpski trener će, prema pisanju medija na Bosforu, od narenog leta preuzeti ekipu Anadolu Efesa, dok će sadašnji prvi trener turskog tima postati njegov prvi pomoćnik

  • 0

Kako javljaju turski mediji, srpski košarkaški stručnjak, Dušan Ivković, mogao bi da po završetku ove sezone zasedne na klupu Anadolu Efesa iz Istanbula. Legendarni trener je bez angažmana otkako je napustio kormilo reprezentacije Srbije posle Evropskog prvenstva u Sl0veniji, a već je bio dovođen u vezu sa preuzimanjem klub ova iz Turske, pošto se prethodnih godina pominjao kao potencijalni trener i Fenerbahčea.

Prema pisanju novinara na Bosforu, Ivković će zameniti sadašnjeg prvog trenera Vangelisa Angelua, koji će u slučaju dolaska bivšeg selektora Srbije, postati njegov prvi pomoćnik. Njih dvojica su već sarađivali zajedno u moskovskom Dinamu i Olimpijakosu, koji je ujedno i poslednji tim koji je čuveni Duda vodio i sa kojim je 2012. godine osvojio Evroligu.

Dodatni razlog za ove spekulacije podgreva i boravak nekadašnjeg reprezentativnog i klupskog prvaka Evrope, u Istanbulu, koji kao gost svog kuma Željka Obradovića, već nekoliko dana boravi u glavnom gradu Turske.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA