Đoković hteo da upravlja vozom, putnici pobegli! (FOTO)

Aktuelni šampioni Australijan opena u muškoj i ženskoj konkurenciji obišli su centar Melburna gradskim vozom, a srpski as tom prilikom želeo je da se oproba u ulozi vozača

  • 2

Drugu godinu za redom Novak Đoković i Viktorija Azarenka, kao aktuelni "vladari" Australijan Opena, zajedničkom turom po Melburnu najavili su žreb i početak prvog Gren slema sezone!

Srbin i Beloruskinja vozili su se gradskim vozom kroz centar grada na reci Jari, a potom se sa peharima u rukama priključili žrebu koji je održan u kompleksu Australijan Opena.

- Hteo sam da vozim voz, ali kad sam seo za volan svi su izašli - rekao je Đoković izazvavši smeh prisutnih, a potom nastavio.

- Bilo je sjajno družiti se sa Vikom, a bilo bi dobro da i sledeće godine budemo ponovo zajedno na ovoj ceremoniji.

Voditelj programa zatim je zamolio srpskog asa da prokomentariše prethodnu godinu kako na teniskom, tako i ljubavnom planu.

- Imam sjajnu godinu iza sebe, koja je odlično počela ovde u Australiji, a završila se velikom serijom pobeda! Od kad sam se verio neporažen sam, pa bi možda bilo dobro ubrzo i da se oženim - rekao je Đoković koji je zatim pohvalio novog trenera Borisa Bekera koji je prisustvovao žrebu.

- Boris je elegantan kao i uvek! Drago mi je što sarađujem sa njim, jer on je veliki šampion - zaključio je Đoković.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Izveštač Telegrafa iz Melburna, Petar Milinković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA