ZVEZDA: Luković do utorka, Vranješ umesto Miladinovića, Kasalica u Rusiji!

Čelnici Zenita bi tokom utorka trebalo da obaveste crveno-bele da li mogu da se nadaju Lukoviću * Miladinović ne dolazi ikao je pre neki dan istakao da je ugovor potpisan

  • 4

Kao po navici ponedeljak je rezervisan za Upravni odbor fudbalskog kluba Crvena zvezda na kojem se u poslednje vreme često donose neke važne odluke, a tako je bilo i ovoga puta gde je tema sastanka bio aktuelni prelazni rok s obzirom na to da crveno-beli do sada nisu nikoga doveli.

Zvezdašku javnost najviše interesuje situacija sa Aleksandrom Lukovićem i da li će se iskusni defanzivac vatiti na 'Marakanu'', a konačna situacija trebala bi da bude jasna u utorak kada će čelnici Zenita predočiti Zvezdi da li Luković može u Beograd.

Što se tiče drugog štopera u timu Slaviše Stojanovića, Bojan Miladinović se najverovatnije ne vraća na ''Marakanu'' pošto nije dobio ''zeleno svetlo'' UO, ali se zato ponovo raspravljalo o Ognjenu Vranješu, takođe, nekadašnjim prvotimcem crveno-belih.

Podsetimo, Miladinović je već istakao da je sa Zvezdom potpisao ugovor na godinu i po dok je Vranješa hteo i Partizan, ali je stameni štoper nakon toga osuo drvlje i kamenje prema Albertu Nađu nazvavši ga ''klempavim''.

Pored dolazaka na tapetu su bili i odlasci, a najbliži tome je Filip Kasalica koji ima ponudu ruskog drugoligaša Mordovije, a napadač crveno-belih je spreman da oprosti dug od 170.000 evra dok će Zvezda dobiti 250.000. Takođe, ugovori Arauha, Onjila, Omege i svih koji nisu igrali tokom jeseni biće pod lupom s obzirom na želju trenera Stojanovića da na raspolaganju ima 25 igrača.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • @vlajko

    14. januar 2014 | 00:23

    A ja imam kompleks...

  • Vlajko...

    13. januar 2014 | 22:57

    A ja imam tugu...

  • grobar do koske

    14. januar 2014 | 01:44

    Na gornjoj slici ispred PECURKANE sedi(doduse malo iskrivljen) pravi predstavnik SKORO najboljih navijaca zemalja treceg sveta ! Pravi"delija" !! PARTIZAN NAJVECI BREND SRBIJE !!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA