MESIJEVA ODELA: Od sakoa za podsmeh, albanskih tačkica do ljubičastog izbora (FOTO)

Jedan od najboljih fudbalera današnjice iz ceremonije u ceremoniju nastavlja da šokira javnost svojm smešnim odelima, a poslednji u nizu jeste ljubičasti komplet

  • 6

Možda jeste majstor fudbala, ali je Lionel Mesi očajan što se tiče ''stajlinga''! Najbolji fudbaler današnjice i član Barselone nastavio je trend započet na dodeli prethodne Zlatne lopte i Zlatne kopačke i na dodelu ovogodišnje prestižne nagrade FIFE pojavio se u ljubičastom sakou čime je podsetio na legendarnog Batu Paskaljevića u kultnom filmu ''Mrtav-ladan''.

Dok su svi fudbaleri na pozornici bili u elegantnom crnom odelu, Argentinac je odlučio da odskoči od ostalih što mu je i te kako pošlo za rukom.

Pažnju javnosti da nije vičan u biranju odela mesi je privukao januara prošle godine kada se na ceremoniju dodele Zlatne lopte, koju je on i dobio, pojavio u tačkastom sakou albanskog kreatora sa Kosova Muhameda Hasanija.

Sledeća situacija viđena je prilikom dodele Zlatne kopačke u novembru, a njegov izbor izazvao je podsmehe, pre svega, njegovih saigrača Pikea i Fabregasa. Ako se uzme u obzir da je Argentinac, kada god se pojavljivao u smešnim odelima, osvajao nagrade, nema sumnje da je mislio da će mu i ovaj ljubičasti sako doneti sreću.

A da je u Cirihu bio neko kome je Mesijev ''stajling'', ipak simpatičan govori i fotografija Adrijane Lime koju je atraktivna Brazilka okačila na svoj Tviter profil.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA