Bivši Bitls Makartni uz pivo gledao NBA spektakl u Londonu (VIDEO)

U tradicionalnom meču koji NBA timovi igraju u Londonu, Bruklin Netsi su bez većih problema savladali Atlantu rezultatom 127:110 * Indijana vezala devetu pobedu u nizu kod kuće

  • 2

Bruklin Netsi bi mogli da razmisle o novoj promeni grada s obzirom na to da im prija evropsko tlo, tačnije London gde su treći put iz tri meča ostvarili pobedu. Za razliku od Detroita, koji je pre tri godine dva puta poražen, ovoga puta ceh je platila Atlanta, a izabranici Džejsona Kida su u ''evropskom'' NBA meču slavili rezultatom 127:110.

Junak trijumfa u ''O2 Areni''. u kojoj su prošle godine Niksi slavili protiv Detroita, bio je bivši igrač Atlante Džoe Džonson koji je ubacio 29 poena, od ćega čak 26 u prvom poluvremenu.

- Iskoristili smo svoje šanse. Imali smo dosta otvorenih šuteva što nam je i donelo pobedu - rekao je Džonson posle meča koji se sa tribina pratio bivši muzičar ''Bitlsa'' Pol Makartni.

Bleče je dodao 20 poena iz 14 skokova, Pol Pirs je brojao do 18, Anderson je ubacio 15, a garnet solidnih 12 poena. U poraženoj ekipi najviše su se istakli Majk Skot i Šelvin Mek koji su ubacili po 17 poena dok je Pero Antić meč završio sa 11 poena.

Najveći broj poena na jednom meču u karijeri Lensa Stivensona (28) doneo je Indijani devetu pobedu u nizu kod kuće, a Njujork Niksi ni u jednom momentu nisu imali šansu da zaprete - 117:89.

Njujorku nije pomoglo ni 18 poena Karmela, od ukupno ubačenih 28, u prvoj četvrtini i jednostavno morali su da se pomire sa drugim uzastopnim porazom u gostima posle pet pobeda kod kuće. Džej Ar Smit je igrao samo 28 minuta i uspeo je da ubaci 12 poena dok je, s druge strane, u pobedničkom timu 25 dodao Pol Džordž.

NBA rezultati:

Bruklin - Atlanta 127:110

Njujork - Indijana 89:117

Oklahoma - Hjuston 104:92

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kiko

    17. januar 2014 | 14:08

    Ladno pije alkohol na sportskim priredbama. To je kod nas zabranjeno.

  • Dripi

    17. januar 2014 | 07:11

    A I ovaj nba je pravi pokretni cirkus...Sta oni traze u londonu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA