Ovako izgleda kada vam se debeli Mido ''seti'' familije!

Na jednom profilu na društvenoj mreži neko je pokušao da se našali sa kilažom sada već penzionisanog fudbalera, koja nije dobro prošla, jer je Egipćanin poprilično žestoko odbrusio šaljivdžiji

  • 1

Sećate li se egipatskog napadača Ahmeda Hosama Mida, koji je igrao u mnogim evropskim klubovima, mada nikada ni u jednom nije pokazao svu raskoš svog talenta, kao što su mu predviđali. Ovaj nekadašnji član Ajaksa, Totenhema, Olimpika iz Marseja i još nekoliko klubova penzionisao se prošle godine u 30-toj godini života.

Pred kraj karijere mnogo više je podsećao na nekog debeljucu koji se bavi rekreativno fudbalom, kako bi smanjio svoju kilažu nego kao profesionalni fudbaler. To su primetili i vlasnici jednog profila na Tviteru, Faded Footballer, koji su odlučili da se našale na račun njegovog fizičkog izgleda okačivši njegovu sliku iz jedne od poslednjih utakmica u karijeri i dodavši komentar na nju.

- Mido - jedina kutija (kutija je na engleskom jeziku i sinonim za šesnaesterac) u kojoj možete da ga nađete je kutija Kentaki piletine - napisao je vlasnik profila, ne slutivši šta će mu reći sveži penzioner, koji mu je koristeći psovke objasnio da sa njime nema šale.

- Moj dragi prijatelju, suma novca koju sam zaradio igrajući fudbal je dovoljna da mogu da ti j..em majku narednih 20 godina - odgovorio je Mido na prozivku i pokazao da se sa njim ne sme šaliti.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA