TELEGRAF NA SERENINOM TRENINGU: Američka bombarderka raspucana pred Anu! (FOTO)

Na polučasovnom zagrevanju pred meč sa Anom Ivanović, prva teniserka sveta "nameštala" je ruku za servis, koji je kako mnoge teniserke ističu Serenin najveći adut *Velike probleme da uzvrati početan udarac Amerikanke imao je njen sparing partner

  • 1

Prvi favorit za osvajanje Australijan Opena 2014. godine u ženskoj konkurenciji Serena Vilijams u četvrtom kolu turnira sastaje se sa Anom Ivanović.

Na poslednjem treningu američke teniserke, samo nekoliko sati pred izlazak na teren Rod Lejver arene, bio je reporter Telegrafa iz Melburna.

Kao što je srpska teniserka, koju su posetioci Melburn parka ocenili za seks simbol turnira, naglasila da Serena servira bolje od nekih muškaraca pokazalo se istinito, jer ni njen sparing partner nije uspevao da vratća projektile.

Amerikanka je ispaljivala serve kao iz topa, gotovo nepraveći pauzu za koncentraciju, a osim što su njene loptice bile izuzetno snažne, već su i sjajno plasirane u ćoškove polja. Osim servisa prva teniserka sveta "opalila" je nekoliko forhenda koji su završili daleko iza osnovne linije.

S obzirom da je meč srpske i američke teniserke zakazan kao drugi na najvećem stadionu u Melburn parku, Serena se na zagrevanju zadržala samo pola sata, a pri izlasku sa terena pomalo zastrašujući pogled uputila je u kameru reportera Telegrafa.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Izveštač Telegrafa iz Melburna: Petar Milinković/Medigrup)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hahaha

    19. januar 2014 | 05:53

    Koji pogled. Uhhh. Ali nista nije bio bolji ni u mecu sa Anom. Bravo Ana.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA