Zvezdin Rajković je među 12 golmana koje morate dovesti kad igrate FM menadžer!

Predstavljamo vam 12 najboljih vunderkidova na poziciji golmana, a među njima se nalazi i član Crvene zvezde

  • 6

Ne zaljubljenik najvažnije sporedne igre na svetu koji se nikada nije okušao u Fudbal menadžeru. Ova simulacija koja je nastala krajem dvadesetog veka osvojila je sve one kojima je u fudbal u srcu.

Gomila neprospavanih noći, propuštenih druženja sa prijateljima ili svađa sa voljenom osobom. Sve to nosi sa sobom igranje ove sjajne simulacije. Mi ćemo pokušati da vam je olakšamo.

Svako ko je malo upućen u igricu svestan je značaja vunderkidova. Vunderkidovi su igrači do dvadeset godina koji imaju ogroman potencijal da postanu igrači top klase. Bitno je napomenuti da neki od njih i u sadašnjem trenutku poseduju veliki kvalitet.

TOP 12 VUNDERKIDOVA NA POZICIJI GOLMANA:

1. Maksim Koval

Mladi ukrajinski golman, član je Dinama iz Kijeva. Ponikao je u Metalurgu iz Zaporožja, a ima nastupe i za  mladu reprezentaciju Ukrajine. Ima 20 godina, tržišna vrednost mu je dva i po miliona evra, a plata mu iznosi pet hiljada evra nedeljno.

2. Timo Horn

Član je nemačke mlade reprezentacije. Prvi je golman nemačkog drugoligaša Kelna, a ima svega 20 godina. Njegova sloboda košta nešto manje od dva miliona, a nedeljno prima jedanaest i po hiljada evra.

3. Jan Oblak

Prvi konkurent Samiru Handanović u slovenačkoj reprezentaciji. Ponikao je u Olimpiji, a sada je član Benfike. Dvadesetogodišnji golman nedeljno prima osam i po hiljada evra, a na tržištu vredi oko pola miliona evra.

4. Džek Batland

Buduća nada engleske reprezentacije. Na papiru je član Stouka, ali uglavnom ga premijerligaška ekipa šalje na pozajmice, jer Asmir Begović ima prednost u odnosu na njega. Vredi oko dva i po miliona, a nedeljna plata mu je dvanaest i po hiljada evra.

5. Dejan Stojanović

Mladi Makedonac, rođen u Austriji član je Bolonje. Na tržištu vredi oko trista hiljada evra, a njegova plata iznosi četiri hiljade evra nedeljno, a star je samo devetnaest godina.

6. Predrag Rajković

Golman omladinske reprezentacije Srbije koja se popela na krov Evrope član je Crvene zvezde. Predrag Rajković ima samo sedamnaest godina, a na tržištu vredi svega trista hiljada, dok nedeljno dobija pet stotina evra. S obzirom na Bajkovićevu dominaciju, vrlo ga je lako dovesti na pozajmicu.

7. Alfonse Areola

Prošao je sve mlađe kategorije reprezentacije Francuske. Član je PSŽ-a, ali je na pozajmici u Lensu. Star je 20 godina, a na tržištu vredi oko milion evra. Nedeljna plata mu je hiljadu i po evra.

8. Mateus

Mladi Brazilac član je brazilske Amerike. Predstavlja budućnost na golu Brazila, a prošao je samo dvadeset leta. Oko pola miliona evra vredi njegova sloboda, a nedeljno prima hiljadu i osam stotina evra.

9. Kristijan Bonilja

Brani za Atletiko Nacional. Član je mlade kolumbijske selekcije, a vredi svega šezdeset hiljada evra. Njegova plata u matičnom klubu je pet stotina evra nedeljno.

10. Andres Merhing

Još jedan izdanak Južne Amerike, ovoga puta Argentine. Član je Kolona iz Santa Fea, a vredi nešto više od pola miliona evra. Nedeljna plata mu iznosi hiljadu evra, a trenutno ima devetnaest godina.

11. Danijel Sotres

Izdanak Rasing Santadera, gde je sada standardan golman. Vrednost mu je dvesta hiljada evra. Nedeljno dobija hiljadu  i dvesta evra, a takođe je i prošao sve mlađe selekcije španske reprezentacije.

12. Viktor Brazil

Kao što mu i ime kaže, Brazilac je. Brani za Koritibu, a tržišna vrednost mu je procenjena oko dvesta hiljada evra. Trenutna nedeljna plata mu iznosi tri hiljade i dve stotine evra sa svojih dvadeset godina.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • GrSv

    1. februar 2014 | 15:54

    Dajte odbranu,sredinu i napad,pa da ne spavamo :-)

  • Dijego

    1. februar 2014 | 16:25

    Najbolji je Mark- Andre Ter Stegen, buduci golman Barselone.

  • Boban

    1. februar 2014 | 18:54

    Dva odlična štopera: Doria i Eder Alvarez Balanta. Sa njima dvojicom mirni ste narednih 10 sezona!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA